Χοιρινά σουβλάκια

4 Σεπτεμβρίου 2012
By
Υλικά για τη μαρινάδα:Λευκό κρασί: 1 κούπα Ηλιέλαιο: 1/3 κούπας Κομμένο φέτες κρεμμύδι: 1 μέτριο Χοντροκομμένο δεντρολίβανο: 2 - 3 κλαδιά Ξερή ρίγανη : 1 κουταλάκι Χοντροσπασμένο πιπέρι: 1 κουταλάκι Υλικά για τα σουβλάκια:Κομμένο ομοιόμορφους κύβους χοιρινό κρέας: 1 κιλό Κομμένη φέτες ντομάτα: 1 μεγάλη Κομμένη φέτες κόκκινη πιπεριά: 1 Κομμένη φέτες πράσινη πιπεριά: 1 Κομμένο φέτες κρεμμύδι: 2 -


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Ελληνική Παραδοσιακή και μοντέρνα κουζίνα


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

το καλυτερο κρεας για σουβλακι, μαριναδα για χοιρινο σουβλακι μπαρμπαριγου, sintagi gia soublakia, marinarisma souvlaki xirino, sintagi gia souvlaki, sitagi gia soublakia, χοιρινα σουβλακια

Tags: , ,

Comments are closed.