Χοιρινά σουβλάκια

4 Σεπτεμβρίου 2012
By
Υλικά για τη μαρινάδα:Λευκό κρασί: 1 κούπα Ηλιέλαιο: 1/3 κούπας Κομμένο φέτες κρεμμύδι: 1 μέτριο Χοντροκομμένο δεντρολίβανο: 2 - 3 κλαδιά Ξερή ρίγανη : 1 κουταλάκι Χοντροσπασμένο πιπέρι: 1 κουταλάκι Υλικά για τα σουβλάκια:Κομμένο ομοιόμορφους κύβους χοιρινό κρέας: 1 κιλό Κομμένη φέτες ντομάτα: 1 μεγάλη Κομμένη φέτες κόκκινη πιπεριά: 1 Κομμένη φέτες πράσινη πιπεριά: 1 Κομμένο φέτες κρεμμύδι: 2 -


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Ελληνική Παραδοσιακή και μοντέρνα κουζίνα


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

το καλυτερο κρεας για σουβλακι, μαριναδα για χοιρινο σουβλακι μπαρμπαριγου, Μαριναρισμα κρεατων, Syntagi souvlaki, SOUVLAKIA SINTAGES, χοιρινα σουβλακια συνταγη, συνταγη για το καλυτερο χοιρινο σουβλακι, χοιρινα σουβλακια, μαριναρισμα για καλαμαρια, Syntagi souvlaki xoirino, marinada gia soyblaki, syntages me soyblaki, suntagi gia xoirino souvlaki, suntagh gia souvlaki xoirino, souvlaki kalitero marinarisma, marinarisma xoirino, marinarisma souvlaki xirino, marinada gia soyblakia, Χοιρινο κρεας για σουβλακια

Tags: , ,

Comments are closed.