Χοιρινά σουβλάκια μαριναρισμένα σε γιαούρτι

19 Σεπτεμβρίου 2012
By
Υλικά 1400 γρ. χοιρινό ψαχνό γιά σουβλάκιαΓια τη μαρινάδα: 250 γρ. γιαούρτι απλό (καλύτερα πρόβειο) 4 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ψιλοκομμένα φύλλα δεντρολίβανου 1 κ.γ. κουρκουμά  1-2 σκ. σκόρδο τριμμένες 1/2 κ.γ. μπούκοβο αλάτι, πιπέρι

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Δελτίο τύπου GreekMasa


GD Star Rating
loading...

Comments are closed.