Το γλυκό αυτό πρωτη φορα το φαγαμε από τη νονά μου πολλα χρονια πριν και σε ολους μας αρεσε τοσο πολυ που η πηραμε τη συνταγη αμεσως και απο τοτε φτιαχνεται συχνα πυκνα. Ουσιαστικά ειναι ενα πολύ νοστημο κεηκ τυλιγμενο με κουβερτουρα και ινδοκάρυδο. Η αναρτηση αφιερωνεται εξαιρετικα σε κεινη που μου το θυμισε οτι λειπει από δω μεσα!
Υλικα
3 αυγά
7 φλ. καφε ζαχαρη
4 φλ. καφε καλαμποκελαιο
9 φλ. καφε αλευρι
4 φλ. καφε γαλα
1 μπεικιν
200 γρ. ινδοκάρυδο
σιροπι σοκολατας
1,5 κουπα νερό
1,5 κουπα ζαχαρη
2 κ.γ βιταμ
250 γρ. κουβερτούρα
Εκτέλεση
Χτυπαμε τα αυγά με τη ζαχαρη μεχρι να αφρατεψουν και πρασθετουμε σταδιακα πρωτα το καλαμποκελαιο και επειτα εναλλαξ το αλευρι, το μπεικιν και το γαλα. ...
GD Star Rating
loading...
loading...
Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;
yhs-default, χιονατη γλυκο, γλυκο χιονατη, γλυκο χιονατη παρλιαρος, χιονατες γλυκο, γλυκο χιονατη συνταγη, χιονατη γλυκο συνταγη, γλυκα με ινδοκάρυδο, γλυκο με ινδοκάρυδο, χιονατες συνταγη, συνταγη για γλυκο χιονατη, xionati glyko, xionati gliko, παστα χιονατη, συνταγες για γλυκα με ινδοκαρυδο παστα ( χιονατη), παστα χιονατη συνταγη, χιονατες, xionati gluko, χιονατες συνταγη αργυρω, λεμινγκτον γλυκο