Χιονάτες

20 Φεβρουαρίου 2012
By
Το γλυκό αυτό πρωτη φορα το φαγαμε από τη νονά μου πολλα χρονια πριν και σε ολους μας αρεσε τοσο πολυ που η πηραμε τη συνταγη αμεσως και απο τοτε φτιαχνεται συχνα πυκνα. Ουσιαστικά ειναι ενα πολύ νοστημο κεηκ τυλιγμενο με κουβερτουρα και ινδοκάρυδο. Η αναρτηση αφιερωνεται εξαιρετικα σε κεινη που μου το θυμισε οτι λειπει από δω μεσα!

Υλικα
3 αυγά
7 φλ. καφε ζαχαρη
4 φλ. καφε καλαμποκελαιο
9 φλ. καφε αλευρι
4 φλ. καφε γαλα
1 μπεικιν

200 γρ. ινδοκάρυδο
σιροπι σοκολατας
1,5 κουπα νερό
1,5 κουπα ζαχαρη
2 κ.γ βιταμ
250 γρ. κουβερτούρα
 
Εκτέλεση
Χτυπαμε τα αυγά με τη ζαχαρη μεχρι να αφρατεψουν και πρασθετουμε σταδιακα πρωτα το καλαμποκελαιο και επειτα εναλλαξ το αλευρι, το μπεικιν και το γαλα. ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η Μαγειρική Μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

yhs-default, χιονατη γλυκο, γλυκο χιονατη, χιονατες γλυκο, γλυκο χιονατη συνταγη, γλυκο χιονατη παρλιαρος, χιονατη γλυκο συνταγη, γλυκα με ινδοκάρυδο, χιονατες συνταγη, γλυκο με ινδοκάρυδο, συνταγη για γλυκο χιονατη, xionati glyko, xionati gliko, παστα χιονατη, συνταγες για γλυκα με ινδοκαρυδο παστα ( χιονατη), παστα χιονατη συνταγη, glyko xionati, χιονατες, συνταγη για γλυκο χιονατη παρλιαρος, γλυκο χιονατο με σιροπι σοκολατας και ινδοκαρυδο, γλυκο ταψιου χιονατες, χιονατη γληκο, parliaros xionati, γλυκοχιονατη

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.