Χαμπουργκερ σπιτικά

7 Μαΐου 2011
By
Χαμπουργκερ έξω δεν τρωω! Ποτέ μα ποτέ δεν μπορώ να φάω κιμά που δεν τον μαγειρεψα εγω.. δεν ξερω πως μου εχει δημιουργηθει αυτη η ιδεα, αλλα ο κιμας σε ταχυφαγία και εστιατορια μου φαινεται πολύ βρωμικος και τα μπιφτεκια συνηθως ωμα. Δεν θυμαμαι ποτε σταματησα να τρωω κιμα οταν τρωμε εξω και δεν θυμαμαι αν εφαγα και ποτε... αλλά όταν τα φτιαχνω μόνη μου, τα μπιφτέκια εινια από τα αγαπημενα μου!
Χθες λοιπόν ηθελα πολύ ενα χαμπουργκερ κι ειπα να ετοιμασω τα μπιφτεκακια...
Με το γνωστο τρόπο....
Στα δικά μου εβαλα σε ψωμακι ολικής μαρούλι και μουστάρδα και στα δικά του μαρούλι και ντοματα. Καλά φάγαμε!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Κουζινο-Εξερευνήσεις


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σωσ για χαμπουργκερ, αμερικανικο χαμπουργκερ συνταγη, χαμπουργκερ συνταγη, αμερικάνικα χαμπουργκερ, συνταγη για αμερικανικο μπεργκερ, συνταγες για αμερικανικο χαμπουργκερ, χαμπουρκερ, πως φτιαχνονται τα χαμπουργκερ, πως να φτιαξω χαμπουργκερ, αμερικανικο μπεργκερ συνταγη, μπιφτεκια αμερικανικα, πως φτιαχνω χαμπουργκερ, σαλτσα για χαμπουργκερ, σος για χαμπουργκερ, μπιφτεκια για χαμπουρκερ, χαμπουκερ, ΧΑΜΠΟΥΡΚΕΤ, συνταγη χαμπουργκερ, συνταγή για χαμπουρκετ, μπιφτεκι αμερικανικο, αμερικανικα μπεργκερ συνταγη, πως φτιαχνω ρυζι με μπιφτεκια, το καλιτερο μπιφτεκι, αμερικανικο μπιφτεκι, χαμπουρκερ αργυρω, χαμπουρκερ με σως μπεργκερ, απο τι φτιαχνονται τα χαμπουρκερ, χαμπουγκερ, φτιαχνω χαμπουργκερ, υλικα για μπιφτεκια χαρμπουκερ, αργυρω χαμπουγκερ, τα πιο νοστιμα χαμπουργκερ, βρωμικα χαμπουργκερ συνταγη, πως φτιαχνουμε τη σως για τα χαμπουκερ, πως φτιαχνουμε μπεργκερ μπαρμπαρίγου, πως να φτιαχνουμε χαμπουργκερ, νοστιμα μπεργκερ, συνταγες για χαμπουρκετ βοδινο, πως φτιαχνεις χαμπουργκερ, συνταγη για χαμπουρκερ

Tags:

2 Responses to Χαμπουργκερ σπιτικά

  1. giosrgos kouloglou on 17 Ιουλίου 2012 at 1:39 μμ

    egw ta kanw kalutera

  2. N. Assos on 17 Ιουλίου 2012 at 1:49 μμ

    Xa Xa pws einai etsi san kourades mesa se psomi!

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading