Χαμπουργκερ σπιτικά

7 Μαΐου 2011
By
Χαμπουργκερ έξω δεν τρωω! Ποτέ μα ποτέ δεν μπορώ να φάω κιμά που δεν τον μαγειρεψα εγω.. δεν ξερω πως μου εχει δημιουργηθει αυτη η ιδεα, αλλα ο κιμας σε ταχυφαγία και εστιατορια μου φαινεται πολύ βρωμικος και τα μπιφτεκια συνηθως ωμα. Δεν θυμαμαι ποτε σταματησα να τρωω κιμα οταν τρωμε εξω και δεν θυμαμαι αν εφαγα και ποτε... αλλά όταν τα φτιαχνω μόνη μου, τα μπιφτέκια εινια από τα αγαπημενα μου!
Χθες λοιπόν ηθελα πολύ ενα χαμπουργκερ κι ειπα να ετοιμασω τα μπιφτεκακια...
Με το γνωστο τρόπο....
Στα δικά μου εβαλα σε ψωμακι ολικής μαρούλι και μουστάρδα και στα δικά του μαρούλι και ντοματα. Καλά φάγαμε!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Κουζινο-Εξερευνήσεις


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σωσ για χαμπουργκερ, χαμπουρκερ, αμερικανικο χαμπουργκερ συνταγη, χαμπουργκερ συνταγη, αμερικάνικα χαμπουργκερ, συνταγη για αμερικανικο μπεργκερ, συνταγες για αμερικανικο χαμπουργκερ, πως φτιαχνονται τα χαμπουργκερ, πως να φτιαξω χαμπουργκερ, αμερικανικο μπεργκερ συνταγη, πως φτιαχνω χαμπουργκερ, μπιφτεκια αμερικανικα, σος για χαμπουργκερ, σαλτσα για χαμπουργκερ, χαμπουγκερ, ψωμακι μπεργκερ, σος για χαρμπουργκερ, πως φτιαχνω μπεργκερ, χαμπουργκερ συνταγες, χαρμπουργκερ, μπιφτεκι για μπεργερ, μπιφτεκι χαρμπουργκερ, ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΓΙΑ ΧΑΜΠΟΥΓΚΕΡ, σως για κοτοπουλο μπιφτεκι, συνταγή μαγειρικής για χαμπουρκερ, συνταγη για μπεργκερ συνταγη, μπιφτεκια χαμπουγκερ, πως φτιαχνω χαρμπουργκερ

Tags:

2 Responses to Χαμπουργκερ σπιτικά

  1. giosrgos kouloglou on 17 Ιουλίου 2012 at 1:39 μμ

    egw ta kanw kalutera

  2. N. Assos on 17 Ιουλίου 2012 at 1:49 μμ

    Xa Xa pws einai etsi san kourades mesa se psomi!

Τα σχόλια σας