Χαλβάς Φαρσάλων από ντόπιο κάτοικο Φαρσάλων

19 Ιουλίου 2012
By

ό







1 κιλό ζάχαρη
½ κιλό νισεστές
1 νεροπότηρο βούτυρο
5 ποτήρια νερό
1 φλυτζάνι άσπρα άψητα αμύγδαλα, κανέλλα
...
Εκτέλεση
Βάζουμε τα 700 γρ. από τη ζάχαρη σε κατσαρόλα και τη λιώνουμε μέχρι να καεί και να αρχίσει να καραμελώνει. Εχουμε σε μπολ ανακατεψει το νισεστέ με την υπόλοιπη ζάχαρη και 1/2 κουταλιά κανέλας . Ρίχνουμε στο μίγμα νισεστε τα ποτήρια νερού τα ανακατεύουμε πολύ καλά να διαλυθεί ο νισεστές και το ρίχνουμε στην καραμελωμένη ζάχαρη. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΚΑΕΙΤΕ Αρχίζουμε να ανακατεύουμε καλά σε σιγανή φωτιά μέχρι να αρχίσει να πήζει. Σε τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο, βάζοντας και τα αμύγδαλα να πάρουν χρώμα. Όταν έχει πήξει ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

χαλβας φαρσαλων με φρεσκο βουτυρο, xalbas farsalon, χαλβας φαρσαλων με βουτυρο, χαλβας φαρσαλων βεφα αλεξιαδου, xalbaw farsalvn, XALBAS FARSALVN, αργυρω μπαρμπαριγου χαλβας φαρσαλων, σινταγι για χαλβά, xalba farsalon, ακης φαρσαλων, xalvas farsalwn sintagi, χαλβας φαρσαλων συνταγη παραδοσιακη

Tags:

Comments are closed.