Χαλβάς σιμιγδαλένιος

10 Οκτωβρίου 2012
By
  • 500 γρ. σιμιγδάλι χονδρό
  • 220 γρ. ελαιόλαδο
  • 1,1 lt νερό
  • 250 γρ. ζάχαρη καστανή ή μαύρη
  • 50γρ. μέλι
  • 1 κ.τ.γ. τριμμένο γαρύφαλλο
  • 1 χούφτα καρύδια ή αμύγδαλα
  • κ.τ.σ. καβουρδισμένο σουσάμι
  • 200-300 ψιλοκομμένα ξερά φρούτα (χουρμάδες σταφίδες δαμάσκηνα ή ότι άλλο σας αρέσει)
  • φλούδα ενός λεμονιού
  • 1-2 ξύλα κανέλας
  • Αν σας αρέσει προσθέτετε και μισή κουταλιά μαστίχα σε σκόνη.
Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα το νερό, την ζάχαρη, την φλούδα του λεμονιού και την κανέλα. Ανακατεύουμε για να διαλυθεί η ζάχαρη, το αφήνουμε να ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: glykokyriakis.gr/all_recipes


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

χειμωνιατικα γλυκα, γλυκα χειμωνιατικα, συνταγες για χειμωνιατικα γλυκα, xalbaw simigdaleniow, parliarow xalbaw, χειμονιατικα γλυκα, χαλβας σιμιγδαλενιος με ηλιελαιο, xalb;aw, xalbaw me sokolata, χαλβας σιμιγδαλενιος με δαμασκηνα, xalaw apo simigdali aryrv, γλυκες αλχημειες χαλβας, xalb;aw me m;eli, xalbaw simigdaleniow parliarow, xalbaw symigdali

Tags: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading