Χαλβάς σιμιγδαλένιος με ινδοκάρυδο!!!!

28 Οκτωβρίου 2012
By
Φανταστική παραλλαγή!!!




Υλικά:

  • 1 ποτήρι ελαιόλαδο
  • 2 ποτήρια σιμιγδάλι χονδρό
  • 3 ποτήρια ζάχαρη
  • 4 ποτήρια νερό
  • 2/3 ποτηριού ινδοκάρυδο
  • 1 ξύλο κανέλα
  • φλούδα 1 μικρού λεμονιού


Εκτέλεση:

  1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι να κάψει. Ρίχνουμε όλο μαζί το σιμιγδάλι  ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη κουτάλα ώστε να καβουρντιστεί καλά και να πάρει ελαφρύ χρυσαφένιο χρώμα. Προς το τέλος ρίχνουμε και τη μισή ποσότητα καρύδας.
  2. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε για λίγο.
  3. Στο μεταξύ σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό μαζί με τη ζάχαρη, το ξύλο κανέλας και το λεμόνι να βράσουν σε σιρόπι. Αποσύρουμε τα αρωματικά.
  4. Αδειάζουμε το σιρόπι μέσα στο μείγμα σιμιγδαλιού ανακατεύοντας ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Οι Λιχουδιές της Μαριφάνης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

χαλβασ με ινδοκαρυδο και πορτοκαλι, χαλβασ σιμιγδαλενιος με ινδοκαρυδο, κρυα πιατα για μπουφε, χαλβας με ινδοκαρυδο, χαλβας με καρυδα, χαλβας με ινδοκαρυδο και γαλα, χαλβας σιμιγδαλενιος με καρυδα, χαλβας σιμιγδαλενιος με γαλα καρυδας, χαλβας με ινδοκαρυδο αργυρω, χαλβας με σιμιγδαλι και ινδοκαρυδο, χαλβας σιμιγδαλενιος με βουτυρο, χαλβας με ινδικη καρυδα, χαλβας με ινδοκαριδο, χαλβας απο σιμηγδαλι, σιμιγδαλενιος χαλβας με καρυδα, σιμηγδΑλι, αλαδος χαλβας με σιμιγδαλι

Tags:

Comments are closed.