Χαλβάς με ταχίνι

5 Φεβρουαρίου 2013
By
Υλικά:

Για 4-6 άτομα
1 κιλό Ταχίνι από 100% πολτοποιημένο σουσάμι
700 γραμμάρια ζάχαρη
100 ml νερό

Για τη γέμιση:
φιστίκια Αιγίνης αποφλοιωμένα
1κουταλιά του γλυκού βανίλια σκόνη
2 κουταλιές του γλυκού κακάο
1 ολόκληρη σοκολάτα λιωμένη

Εκτέλεση:
Σε μία κατσαρόλα, βράζουμε την ζάχαρη με το νερό μέχρι να γίνει καραμέλα στους 125 βαθμούς (χρησιμοποιούμε θερμόμετρο ζάχαρης).
Για καλύτερο αποτέλεσμα, μετά τους 110 βαθμούς αρχίζουμε να ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μέχρι να ασπρίσει.
Ρίχνουμε την καραμέλα σε ένα μεγάλο ανοξείδωτο μπολ πάνω στο ταχίνι. Αναδεύουμε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Ζαχαροπλαστική. Γλυκές... απολαύσεις απ'όλο τον κόσμο


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

χαλβας με ταχινι και μελι συνταγη, χαλβας με ταχινι και μελι, σπιτικος χαλβας με ταχινι, συσαμέλαιο χαλβάσ με σοκολάτα και ταχίνι, χαλβας με ταχινι – στελιος παρλιαρος, χαλβας με μελι και ταχινι, παραδοσιακος χαλβας με ταχινι, κουλουρια με ταχινι, παρλιαρος χαλβας με αμυγδαλα, συνταγες αργυρως για χαλβα με ταχινι, συνταγη μακεδονικος χαλβας, ΝΗΣΤΊΣΙΜΟς ΧΑΛΒΆΣ ΤΑΧΙΝΙ ΜΕΛΙ, χαλβασ με ταχινη, σπιτικος μακεδονικος χαλβας, συνταγη για χαλβα με ταχινι παρλιαρος, κουλουρακια με ταχινι στελιος παρλιαρος, κουλουρακια με ταχινι και μελι ΤΟΥ ΔΡΙΣΚΑ, συνταγη χαλβα με ταχινι και μελι, χαλβας ταχινι συνταγη δρισκας, xalbas metaxini syntagh, χαλβας ταχινι συνταγες, παρλιαρος χαλβα, συνταγή χαλβάς με ταχίνι μέλι, συνταγη με ταχινι κ χαλβα παρλιαρος, χαλβας ταχινη, συνταγη χαλβας με ταχινι και μελι, σπιτικος χαλβας μακεδονικός, συνταγη χαλβας μακεδονικος με μέλι, χαλβάς από ταχίνι σπιτικός, Χαλβας απο ταχινη και μελι συνταγη, χαλβα me to stelios, ταχίνι σπιτικός χαλβάς, συνταγη χαλβασ με ταχινι σπιτικο, χαλβάς από ταχίνι μέλι και κακάο συνταγή, σπιτικοσ χαλβασ με μελι και αμυγδαλα, χαλβασ μακεδονικοσ με ταχινισυνταγη, χαλβάς μακεδονικός σπιτικος, χαλβας ταχινι συνταγη με μελι, χαλβας ταχινι σπιτικος μελι, χαλβας ταχινι σπιτικο

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading