Χαλβάς με γλυκό κόκκινο κρασί και αποξηραμένα φρούτα

13 Δεκεμβρίου 2012
By
Η κλασική και αγαπημένη γεύση έχει πολλές παραλλαγές. Σε αυτήν εδώ κρατήσαμε την «ουσία» και πειραματιστήκαμε Υλικά (για μια στρογγυλή, κλασική φόρμα του κέικ)
  1. 600 ml νερό
  2. 500 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
  3. 150 ml κόκκινο κρασί, γλυκό
  4. 2 ξυλάκια κανέλας
  5. 125 ml ηλιέλαιο
  6. 250 γρ. σιμιγδάλι, χονδρό
  7. 100 γρ. διάφορα αποξηραμένα φρούτα, χονδροκομμένα
Εκτέλεση Σε κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, το κρασί και την κανέλα και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση, ώστε να προκύψει ένα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Gourmet


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σιμιγδαλι μελισσα συνταγες, χαλβας φαρσαλων chef on air, χαλβας συμιγδαλενιος, χαλβάς συμιγδαλενιος θερμιδες, χαλβας σιμιγδαλενιος με κρασι, χαλβας σιμιγδαλενιος με αποξηραμενα φρουτα και κουβερτούρα, συνταγες για χαλβα σιμιγδαλενιο με πορτοκαλι και αποξυραμενα φρουτα, σιμιγδαλενιος χαλβας με κρασι, μακεδονικος χαλβας με ξερα φρουτα παρλιαρος, θερμιδες χαλβας συμιγδαλενιος

Tags: , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading