Χαβίτσ

18 Οκτωβρίου 2012
By


Υλικά:


- 2 κούπες καλαμποκίσιο αλεύρι
- 1.5 κουταλάκι αλεύρι
- 250-300 γραμμάρια αγελαδινό βούτυρο


Εκτέλεση:


 - Σε μια χύτρα βράζουμε 1,5 λίτρο νερό, προσθέτοντας 1,5 κουταλάκι αλάτι. Σε ένα ευρύχωρο μπολ, ρίχνουμε 2 κούπες καλαμποκίσιο αλεύρι, κατά προτίμηση φουρνιστό και ανακατεύουμε με κρύο νερό, φτιάχνοντας ένα αραιό χυλό. 

- Ρίχνουμε σιγά σιγά το χυλό στη χύτρα με το νερό που βράζει ανακατεύοντας συνέχεια. Καίμε αγελαδινό βούτυρο σε ένα τηγάνι και το ρίχνουμε σιγά σιγά στη χύτρα με το χυλό ανακατεύοντας συνέχεια. Κατεβάζουμε τη χύτρα από το μάτι της κουζίνας. 

- Το χαβίτσ’ είναι έτοιμο. Σερβίρεται ζεστό.

Μπορεί να παρασκευαστεί και με ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές της Γιαγιάς


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

χαβιτσ συνταγή, χαβιτς, consultores@bornfc com ar loc:GR, φουρνιστο χαβιτσ, 2d consultores@mail telepac pt loc:GR, συνταγη χαβιτς, χαβιτς συνταγη νηστισιμο

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading