Φρέσκια σπιτική crème fraîche και sour cream

16 Νοεμβρίου 2009
By
Στην γευστική παράδοση της Ελλάδας δεν υπάρχουν αυτές οι κρέμες. Όλα ξεκινούν από το γάλα. Το γάλα περιέχει κρέμα, λιγότερο ή περισσότερο παχειά ανάλογα με το ζώο προέλευσης και τη διατροφή του. Απο αυτήν την κρέμα, στην Ελλάδα, φτιάχνουμε το βούτυρο και το καϊμάκι (μια κρέμα συμπύκνωσης, με 60% περιεκτικότητα σε λιπαρά). Επεξεργασμένη, πωλείται σαν [...]

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Life can be tasteFULL


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας