Φουσκωτή τυρόπιτα διά χειρός

18 Οκτωβρίου 2012
By


Αυτή η τυρόπιτα προέκυψε μια μέρα που ήμουν πολύ πολύ κουρασμένη! Πως ταιριάζει τυρόπιτα και κούραση; Ταιριάζει! Όταν ξεκινάς να κάνεις τυρόπιτα για να την προσφέρεις στους αγαπημένους σου φίλους και στο τέλος καταλήγεις ένα ράκος από όλες τις δουλειές που κάνεις παράλληλα και απλά ξεχνάς να τη βάλεις στο φούρνο, τότε προκύπτει μια τυρόπιτα πιο νόστιμη από τις άλλες.

Δεν είναι μια τυρόπιτα όπως όλες τις άλλες. Έχει χειροποίητο φύλλο, έχει αγάπη και πάνω από όλα αγνά υλικά! Φυσικά, θα ξεκινήσουμε ετοιμάζοντας το φύλλο της τυρόπιτας που χρειάζεται ξεκούραση για να μας αποδώσει ένα όμορφο αποτέλεσμα.


 Λίστα για ψώνια
για τη ζύμη
500γρ....

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Οι καλύτερες συνταγές μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ΟΙ ΠΙΟ ΝΌΣΤΙΜΕΣ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ, τυροπιτα με πλαστο φυλλο, τυροπιτες διαφορες, πιτα φουσκωτη, τυροπιτα με χειροποιητο φυλλο, διαφορες τυροπιτες, syntagh gia tyropita, youtube πως κανουμε πιτα με χειροποιητο φυλλο, ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ, φουσκοτι πιτα, τυρόπιτα μεπλαστο φυλλο, Kaseropita xwris plasti, φιλο τυροπιτας χωρις πλαστη, τυροπιτα με φυλλο ανοιγμενο χωρις πλαστη, τυροπιτα με φυλλο ανοιγμενο με τα χερια, συνταγες για διαφορες τυροπιτες, πλαστο συνταγες, πιτα με χειροποιητο φυλλο, δια χειρος ζυμαρια για τυροπιτες, φουσκωτη τυροπιτα

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading