Φιλέτο τσιπούρας µε κρούστα από λιαστές ντοµάτες, αµύγδαλο και µυρωδικά

2 Φεβρουαρίου 2013
By
Κανείς δεν θα πιστεύει ότι αυτό το φαγητό έγινε σε τόσο λίγο χρόνο. Μπορείτε να αντικαταστήστε την τσιπούρα µε το ψάρι της αρεσκείας σας Υλικά(για 4 άτοµα)
  • 8 φιλέτα τσιπούρας (περίπου 1 κιλό)
  • 60 γρ. µουστάρδα
  • 40 γρ. βούτυρο
  • 40 ml έ.π. ελαιόλαδο
  • 120 γρ. ψωµί τοστ χωρίς κόρα, τριµµένο
  • 80 γρ. αµύγδαλο, χοντροκοµµένο
  • 60 γρ. λιαστές ντοµάτες
  • 10 γρ. ξύσµα λεµονιού
  • 20 γρ. µαϊντανός, ψιλοκοµµένος
  • 20 γρ. βασιλικός, ψιλοκοµµένος
  • αλάτι
Εκτέλεση Προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 200°C. Αλατίζουµε καλά τα φιλέτα τσιπούρας. Αλείφουµε την πάνω µεριά των φιλέτων µε τη ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Gourmet


GD Star Rating
loading...

Tags: ,

Comments are closed.