Φιλέτο Παγκάσιους πανέ

12 Μαρτίου 2015
By
Φιλέτο Παγκάσιους πανέ - Τα φαγητά της γιαγιάς
Υλικά •   800 - 1000 γραμ. φιλέτα παγκάσιους (pangasius) ή βακαλάου, κατεψυγμένα •   200 - 220 γραμ. φρυγανιά τριμμένη •   10 - 12 γεμάτες κουτ. σούπας αλεύρι •   2 αυγά χτυπημένα με 5 κουτ. σούπας νερό •   αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι •   ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Εκτέλεση
Ξεπαγώνουμε στη συντήρηση του ψυγείου μας τα φιλέτα, όχι όμως τελείως, ώστε να κόβονται πιο ...
 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα φαγητά της γιαγιάς


GD Star Rating
loading...

Tags: , ,

Τα σχόλια σας