Φιλέτα γλώσσας τηγανιτά!

10 Ιουλίου 2011
By

Υλικά:φιλέτα γλώσσαςαλέυριλίγο αλάτιπιπέριελαιόλαδο για τηγάνισμαλεμόνι


Εκτέλεση:Πλένουμε καλά τις γλώσσες και τις στραγγίζουμε.Τις αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και τις περνάμε από το αλεύρι.Τηγανίζουμε για περίπου 10' μέχρι να χρυσαφίσουν.Σερβίρουμε με λεμονάκι.Καλή όρεξη!!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Όρεξη να 'χεις .../Oreksi na 'xeis


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γλωσσες τηγανιτες, γλωσσα ψαρι τηγανιτη, γλωσσα φιλετο τηγανιτο, ψαρι γλωσσα τηγανιτη, γλωσσα τηγανιτη συνταγη, φιλετο γλωσσας τηγανητο, γλώσσες τηγανητές, γλωσσα τηγανητη, τηγανιτες γλωσσες, γλώσσα φιλέτο τηγανιτή, γλωσσα ψαρι τηγανιτο, γλωσσες τηγανιτες συνταγη, ψαρι γλωσσα τηγανιτο, γλωσσες φιλετο τηγανιτες, φιλετο γλωσσα, συνταγη για γλωσσα ψαρι τηγανιτη, φιλετο γλωσας, γλωσσα τηγανιτη με αλευρι, γλωσσες ψαρια, γλωσες τηγανιτες, γλωσες τηγανητες, γλωσα στο τηγανι

Tags: , , , , , , ,

Τα σχόλια σας