Φέτα σαγανάκι

1 Μαρτίου 2014
By
Υλικά
  • 1 κομμάτι φέτα (170-200 γρ.), όχι πολύ χοντρό (1½-2 εκ.)
  • 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Φρεσκοτριμμένο άσπρο πιπέρι
  • Παρθένο ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
Λεμόνι, για το σερβίρισμα Ειδικά εργαλεία: σαγανάκι ή άλλο μικρό τηγάνι Προετοιμασία Γεμίστε ένα πλατύ και βαθύ πιάτο με νερό βρύσης. Προσθέστε το αλεύρι και λίγο άσπρο πιπέρι σ’ ένα πιάτο, αναμείξτε και ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: My Little Expat Kitchen in Greek


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , ,

Τα σχόλια σας