Τόφου καγιανά

10 Σεπτεμβρίου 2012
By

200 gr τόφου

2-3 τομάτες

¼ κούπας λάδι

¼ κ.γ. κουρκουμά

3-4 κ.σ. ρεβιθάλευρο

αλάτι

φρέσκο πιπέρι

 

→ Τρίβουμε το τόφου με τα δάχτυλά μας σε χοντρά κομμάτια.

Το βάζουμε σε ένα τηγάνι με το λάδι και το τσιγαρίζουμε σε μέτρια φωτιά.

Όσο τσιγαρίζεται το αλατίζουμε και ρίχνουμε και τον κουρκουμά, ενώ ανακατεύουμε κάθε τόσο.

Μόλις αρχίσει να παίρνει χρώμα, ρίχνουμε στο τηγάνι τις τομάτες ψιλοκομμένες. Φέρνουμε μερικές βόλτες, προσθέτουμε το ρεβιθάλευρο και σκεπάζουμε το τηγάνι. Το αφήνουμε να σιγοψηθεί μέχρι οι τομάτες να λιώσουν και το τόφου να πιει το ζουμί του.

Σερβίρουμε ζεστό με φρέσκο τριμμένο πιπεράκι από πάνω.

Θα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: project: 365 vegan days


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

καγιανας

Tags: , , , ,

Comments are closed.