Πολύ αφράτο και νοστιμότατο!
200 γρ αλεύρι ολικής
300 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι μαγιά (9 γρ.)
Μισό κουταλάκι αλάτι
Νερό
200 γρ φέτα
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Ανακατεύουμε τα αλεύρια με την μαγιά.
Διαλύουμε το αλάτι σε ένα φλυτζάνι νερό.
Ζυμώνουμε στον κάδο του μίξερ
προσθέτοντας λίγο-λίγο το νερό,
μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη μαλακή και ελαστική
που δεν θα κολλάει στα τοιχώματα.
Ίσως χρειαστεί λίγο νερό ακόμα.
Θερμαίνουμε το φούρνο στην χαμηλότερη θερμοκρασία,
τον σβήνουμε και βάζουμε μέσα το ζυμάρι
να φουσκώσει και να διπλασιαστεί σε όγκο ~ μια ώρα περίπου.
Χωρίζουμε το ...
GD Star Rating
loading...
loading...
Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;
τυρόψωμο με αλεύρι ολικής