ΤΥΡΟΨΩΜΟ

16 Οκτωβρίου 2011
By
                      ΥΛΙΚΑ

2 αυγά
2 ποτήρια φρέσκο γάλα
2 ποτήρια αλεύρι μαλακό μπλε
πιπέρι
5-6 λιαστές ντομάτες
300 γρ. φέτα τρίμα
λίγη ρίγανη
λίγο ελαιόλαδο για το ταψί

                      ΕΚΤΕΛΕΣΗ

χτυπάμε σε ένα μπολ με σύρμα ή μίξερ, τα αυγά, το γάλα και το αλεύρι μέχρι να γίνει ένας χυλός.
πασπαλίζουμε με πιπέρι και λίγο αλάτι. έχουμε ανάψει το φούρνο στους 170 βαθμούς και ζεσταίνουμε το ταψί για 10΄. αφού κάψει το βγάζουμε και το αλείφουμε με λάδι. αδειάζουμε το χυλό, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες, ρίγανη και λίγη φέτα. το ψήνουμε για 50 λεπτά.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

τυροψωμο της αργυρως, τυροψωμο αργυρω, τυροψωμο αργυρωσ, τυροψωμο με φετα, chefonair gr ΤΥΡΟΨΩΜΟ, chefonair τυροψωμο, βουλγαρικεσ συνταγεσ, www chefonair gr τυροψωμο, τυροψωμο με λιαστη ντοματα, τυροψωμο στο τηγανι, συνταγη τυροψωμο, τυροψωμο συνταγή, τιροψωμο, τυροψωμο της αργυρως μπαρμπαριγου, μπαρμπαριγου τυροψωμο, συνταγες για τιροψωμο, βουλγαρικα φαγητα, τυροψωμοαργυρως, τηροψωμο, τυροψωμο συνταγες, συνταγη τιροψωμο, ΤΥΡΟΨΟΜΟ ΑΡΓΥΡΩΣ

Tags:

Τα σχόλια σας