Τυλιχτό μοσχαράκι με κεφαλοτύρι και ελιές

26 Σεπτεμβρίου 2012
By

Υλικά (για 4 άτομα):
• 8 μοσχαρίσια σνίτσελ
• 8 φέτες ζαμπόν
• 500 γρ. κεφαλογραβιέρα
• ½ ποτήρι ελαιόλαδο
• 400 γρ. ντοματάκια κονσέρβα
• 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
• 1 ποτήρι ζωμός κότας
• 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 3 σκελίδες σκόρδο
• 3 κ.σ. μουστάρδα
• 100 γρ. πράσινες ελιές
• 100 γρ. μαύρες ελιές
• 1 φύλλο δάφνη
• 1 ξύλο κανέλα
• 1 κ.γ. βασιλικός ψιλοκομμένος
• 1 κ.γ. μαντζουράνα
• 1 κ.σ. θυμάρι
• αλάτι, πιπέρι
• οδοντογλυφίδες
• ή καλαμάκια και σπάγκος
Παρασκευή:
Ζητάμε από τον κρεοπώλη μας σνίτσελ μοσχαρίσια από μπούτι ή σπάλα, χτυπημένα κανονικά σαν σνίτσελ, υπολογίζοντας ότι σε κάθε μερίδα είναι δύο κομμάτια. Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ, αλείφουμε με μουστάρδα και βάζουμε από …

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μοσχάρι τυλιχτό, μοσχαρι τυλιχτο με μελιτζανες, κρεας στο λαδοχαρτο, μελιτζανα τυλιχτη με κρεας, μελιτζανα τυλιχτη με μοσχαρι, συνταγες αργυρω κρεας τυλιχτο, χοιρινο τυλιχτο με μπεικον

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading