Τσουρεκάκια κανέλας με σταφίδες

15 Οκτωβρίου 2012
By

Η Μαρία Τζίμα ετοίμασε λαχταριστά, ζεστά τσουρεκάκια με κανέλα και σταφίδες.

Διαδικασία Χτυπάμε στο μίξερ το γάλα, τη μαγιά και τη ζάχαρη. Ρίχνουμε λίγο από το αλεύρι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 5 λεπτά για να φουσκώσει το μίγμα.

 

Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αβγά, την κανέλα, το γαρύφαλλο, το αλεύρι και τις σταφίδες.

Ρίχνουμε το βούτυρο και ζυμώνουμε με τον γάντζο του μίξερ πολύ καλά, μέχρι να δούμε τη ζύμη μας να γίνεται «κλωστές». Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώνει σε ζεστό μέρος για περίπου 40’. 

 

Όταν θα έχει περίπου διπλασιάσει τον όγκο της , τη χωρίζουμε σε 12 μπαλάκια. Ανοίγουμε το καθένα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

τσουρεκακια κανελας

Comments are closed.