Τσιριχτά

19 Νοεμβρίου 2012
By


Υλικά:

- 2 ποτήρια νερό
- 1 φακελάκι μαγιά
- αλεύρι όσο σηκώσει για μία μαλακή ζύμη
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα ζάχαρη
- λάδι για τηγάνισμα
- μέλι με καρύδια ή μερέντα ή ζάχαρη για συνοδευτικό

Διαβάστε περισσότερα »

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές της Γιαγιάς


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ποντιακα τσιριχτα, τσιριχτα ποντιακα, ποντιακά οτια, ζύμη γιουφκά, γουλαχλια, Συνταγές Ποντιακών Φαγητών, ποντιακα εδεσματα, συνταγες για φαγυτα, συνταγη για οτια, φαγητα ποντιακα, συνταγες ποντιακες, ποντιακα πιατα, pontiakoi mezedes, ποντιακα γουλαχλια, παραδοσιακα ποντιακα φαγητα, παραδοσιακα ποντιακα πιτακια, γουλαχλια τι ποντιακο φαγητο ειναι, sintagi gia pontiaki tsirixta, χριστουγεννιατικα ποντιακα γλυκα

Tags: ,

Comments are closed.