Τσιριχτά

19 Νοεμβρίου 2012
By


Υλικά:

- 2 ποτήρια νερό
- 1 φακελάκι μαγιά
- αλεύρι όσο σηκώσει για μία μαλακή ζύμη
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα ζάχαρη
- λάδι για τηγάνισμα
- μέλι με καρύδια ή μερέντα ή ζάχαρη για συνοδευτικό

Διαβάστε περισσότερα »

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές της Γιαγιάς


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ποντιακα τσιριχτα, τσιριχτα ποντιακα, ποντιακά οτια, ζύμη γιουφκά, ποντιακα φαγητα περεκ, Συνταγές Ποντιακών Φαγητών, ποντιακα εδεσματα, συνταγες για φαγυτα, γουλαχλια, μπεσπαμαρκ ποντιακο, ποντιακα λαχανικα συνταγεσ, ποντιακα φαγητα με οσπρια, συνταγη για οτια, φαγητα ποντιακα, συνταγες ποντιακες, ποντιακη πιτα συνταγηστο τηγανι, ποντιακαφαγητα, ποντιακα ωτια, pontiakoi mezedes, ποντιακα πιατα, ποντιακα εδεσματα συνταγεσ, ποντιακα γουλαχλια, παραδοσιακα ποντιακα πιτακια, γουλαχλια τι ποντιακο φαγητο ειναι, χριστουγεννιατικα ποντιακα γλυκα

Tags: ,

Comments are closed.