Τσιπούρα στη λαδόκολλα

23 Νοεμβρίου 2012
By
Απλός, γρήγορος, νόστιμος και υγιεινός τρόπος να μαγειρέψει κανείς τα ψάρια στο φούρνο. Εγώ το δοκίμασα με τσιπούρα (ιχθυοτροφείου), γίνεται και με άλλα ψάρια.

Υλικά
1 τσιπούρα ανά άτομο
1 σκελίδα σκόρδο
λάδι, χυμός λεμονιού
ρίγανη - αλάτι - πιπέρι
λαδόκολλα

Αφού έχουμε καθαρίσει και πλύνει καλά το ψάρι μας, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το γεμίζουμε. Επίσης, ρίχνουμε μέσα στο ψάρι λίγο λάδι, λεμόνι, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο.
Τοποθετούμε το ψάρι στη λαδόκολλα. Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι, λεμόνι, αλάτι, ρίγανη και πιπέρι από την έξω μεριά του ψαριού. Δε χρειάζεται πολύ λάδι και λεμόνι, αφού το ψάρι θα ψηθεί στα υγρά του.
...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: LaxanoKitsos


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

τσιπουρες στη λαδοκολα, τσιπουρα στο φουρνο με λαδοκολλα, πεστροφα στο φουρνο λαδοκολλα, ψαρι στη λαδόκολλα καλλιδης, τσιπουρεσ στην λαδοκολλα, τσιπουρα στη λαδόκολλα, τσιπουρα στο φουρνο στη λαδοκολα, τσιπουρα σε λαδοκολα, πεστροφα στην λαδοκολλα, ψαρι στη λαδοκολα καλλιδης, τσιπούρες στη λαδόκολλα, τσιπούρες ιχθυοτροφείου, συνταγη για τσιπουρα στη λαδοκολα, πεστροφα στη λαδοκολλα, ψαρια στο φουρνο με λαδοκολλα, τσιπουρα χωρις λαδι, συνταγεσ με ψαρια στην λαδοκολλα, tsipoures sti ladokola fourno, τσιπουρες λαδοκολα, τσιπουρα στην λαδοκολλα, ψαρι στη λαδοκολλα βασιλης καλλιδης, xs@pdsu edu cn loc:GR, μπακαλιάρακια στη λαδόκολλα, τσιπουρα στο φουρνο σε λαδοκολλα, τσιπουρεσ στο φουρνο καλλιδης, συνταγή για τσιπούρα στη λαδόκολλα, συνταγές με τσιπούρα σε λαδοκολλά στον φούρνο, τσίπουρα στην λαδοκολα, ψαρι τσιπουρα στο φουρνο, τσιπουρα Με λαδοκολλα στο φουρνο, οι καλυτερες συνταγες για τσιπουρα, τσιπουρα στο φουρνο με αλατι, τσιπουρα με φετα στη λαδοκολα, τσιπουρες σε λαδοκολα, τσιπουρα στο φουρνο σε αλατι, ψαρι στο φουρνο σε λαδοκολλα καλλιδης, τσιπουρες βασιλης καλλιδης, τσιπουρεσ βασιλησ καλιδης, ψαρια παρομοια με τσιπουρα, ψαρια στη λαδοκολα

Tags: ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading