Τσιπούρα στη λαδόκολλα

23 Νοεμβρίου 2012
By
Απλός, γρήγορος, νόστιμος και υγιεινός τρόπος να μαγειρέψει κανείς τα ψάρια στο φούρνο. Εγώ το δοκίμασα με τσιπούρα (ιχθυοτροφείου), γίνεται και με άλλα ψάρια.

Υλικά
1 τσιπούρα ανά άτομο
1 σκελίδα σκόρδο
λάδι, χυμός λεμονιού
ρίγανη - αλάτι - πιπέρι
λαδόκολλα

Αφού έχουμε καθαρίσει και πλύνει καλά το ψάρι μας, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το γεμίζουμε. Επίσης, ρίχνουμε μέσα στο ψάρι λίγο λάδι, λεμόνι, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο.
Τοποθετούμε το ψάρι στη λαδόκολλα. Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι, λεμόνι, αλάτι, ρίγανη και πιπέρι από την έξω μεριά του ψαριού. Δε χρειάζεται πολύ λάδι και λεμόνι, αφού το ψάρι θα ψηθεί στα υγρά του.
...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: LaxanoKitsos


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

τσιπουρες στη λαδοκολα, ψαρι στη λαδόκολλα καλλιδης, τσιπουρα στο φουρνο με λαδοκολλα, πεστροφα στο φουρνο λαδοκολλα, καλλιδης ψαρια θαλασσινα συνταγες, τσιπούρες στη λαδόκολλα, τσιπουρα στη λαδόκολλα, τσιπουρα στο φουρνο στη λαδοκολα, τσιπουρεσ στην λαδοκολλα, τσιπουρα σε λαδοκολα, συνταγη για τσιπουρα στη λαδοκολα, ψαρι στη λαδοκολα καλλιδης, ψαρια στο φουρνο με λαδοκολλα, πεστροφα στην λαδοκολλα, πεστροφα στη λαδοκολλα, τσιπουρα χωρις λαδι, τσιπουρες λαδοκολα, μπακαλιάρακια στη λαδόκολλα, τσιπουρα στην λαδοκολλα, ψαρι στη λαδοκολλα βασιλης καλλιδης, τσιπουρεσ στο φουρνο καλλιδης, ψαρι στη λαδοκολα αργυρω, τσιπουρα Με λαδοκολλα στο φουρνο, τσιπουρα στο φουρνο με αλατι, βασιλης καλλιδης ψαρι στο φούρνο, βασίλης καλλιδης ψάρι στη λαδοκολλα, Βασιλης καλιδης ψαρι στο φουρνο, γαριδομπιφτεκια με γαριδουλες απο κονσερβα, τσιπουρες σε λαδοκολλα στο φουρνο, καλιδης ψάρι στη λαδοκολα, τσιπουρες στη λαδοκολα ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ, τσιπούρες στο φούρνο με αλάτι, ΨΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ, ψαρια στη λαδοκολα, ψαρι στο φουρνο με λεμονι με λαδοκολλα, ψαρι στο φουρνο λαδοκολα, vasilis kalidis psaria sti ladokola, ΨΑΡΙ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ, τσιπουρα στη λαδοκολλα βασίλης κάλλιδης, ψαρι πλακι στο φουρνο στη λαδοκολα

Tags: ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading