Τσιπούρα στη λαδόκολλα

23 Νοεμβρίου 2012
By
Απλός, γρήγορος, νόστιμος και υγιεινός τρόπος να μαγειρέψει κανείς τα ψάρια στο φούρνο. Εγώ το δοκίμασα με τσιπούρα (ιχθυοτροφείου), γίνεται και με άλλα ψάρια.

Υλικά
1 τσιπούρα ανά άτομο
1 σκελίδα σκόρδο
λάδι, χυμός λεμονιού
ρίγανη - αλάτι - πιπέρι
λαδόκολλα

Αφού έχουμε καθαρίσει και πλύνει καλά το ψάρι μας, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το γεμίζουμε. Επίσης, ρίχνουμε μέσα στο ψάρι λίγο λάδι, λεμόνι, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο.
Τοποθετούμε το ψάρι στη λαδόκολλα. Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι, λεμόνι, αλάτι, ρίγανη και πιπέρι από την έξω μεριά του ψαριού. Δε χρειάζεται πολύ λάδι και λεμόνι, αφού το ψάρι θα ψηθεί στα υγρά του.
...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: LaxanoKitsos


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

τσιπουρες στη λαδοκολα, ψαρι στη λαδόκολλα καλλιδης, τσιπουρα στο φουρνο με λαδοκολλα, τσιπουρα στη λαδοκολα λαζαρου, πεστροφα στο φουρνο λαδοκολλα, καλλιδης ψαρια θαλασσινα συνταγες, λαζαρου ψαρι στο φουρνο στη λαδοκολλα, πεστροφα στη λαδοκολλα, τσιπουρα στη λαδοκολλα, τσιπουρα λαδοκολλα, τσιπουρα καλλιδης, συνταγη για τσιπουρα στη λαδοκολλα στο φουρνο, οι πιο νοστιμες ψητες πεστροφες στον φουρνο, μπακαλιαρακια λαδοκολα, Λαυρακι στο φουρνο στη λαδοκολα, ψαρια μπακαλιαρακια συνταγη

Tags: ,

Comments are closed.