Τσιπούρα στη λαδόκολλα

23 Νοεμβρίου 2012
By
Απλός, γρήγορος, νόστιμος και υγιεινός τρόπος να μαγειρέψει κανείς τα ψάρια στο φούρνο. Εγώ το δοκίμασα με τσιπούρα (ιχθυοτροφείου), γίνεται και με άλλα ψάρια.

Υλικά
1 τσιπούρα ανά άτομο
1 σκελίδα σκόρδο
λάδι, χυμός λεμονιού
ρίγανη - αλάτι - πιπέρι
λαδόκολλα

Αφού έχουμε καθαρίσει και πλύνει καλά το ψάρι μας, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το γεμίζουμε. Επίσης, ρίχνουμε μέσα στο ψάρι λίγο λάδι, λεμόνι, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο.
Τοποθετούμε το ψάρι στη λαδόκολλα. Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι, λεμόνι, αλάτι, ρίγανη και πιπέρι από την έξω μεριά του ψαριού. Δε χρειάζεται πολύ λάδι και λεμόνι, αφού το ψάρι θα ψηθεί στα υγρά του.
...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: LaxanoKitsos


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

τσιπουρες στη λαδοκολα, ψαρι στη λαδόκολλα καλλιδης, τσιπουρα στο φουρνο με λαδοκολλα, καλλιδης ψαρια θαλασσινα συνταγες, πεστροφα στο φουρνο λαδοκολλα, τσιπούρες στη λαδόκολλα, τσιπουρα στο φουρνο στη λαδοκολα, τσιπουρα στη λαδόκολλα, τσιπουρεσ στην λαδοκολλα, τσιπουρα σε λαδοκολα, ψαρι στη λαδοκολα καλλιδης, πεστροφα στην λαδοκολλα, ψαρια στο φουρνο με λαδοκολλα, τσιπουρες λαδοκολα, τσιπουρα χωρις λαδι, συνταγη για τσιπουρα στη λαδοκολα, πεστροφα στη λαδοκολλα, τσιπουρα στην λαδοκολλα, μπακαλιάρακια στη λαδόκολλα, ψαρι στη λαδοκολλα βασιλης καλλιδης, τσιπουρα στο φουρνο με αλατι, τσιπουρα στο φουρνο σε αλατι, τσιπουρες σε λαδοκολα, τσίπουρα στην λαδοκολα, τσιπουρα με φετα στη λαδοκολα, τσιπουρα Με λαδοκολλα στο φουρνο, τσιπουρα στο φουρνο σε λαδοκολλα, τσιπουρεσ στο φουρνο καλλιδης, ψαρια στη λαδοκολλα βασιλης καλλιδησ, ψαρια στη λαδοκολα, τσιπουρα στη λαδοκολλα βασίλης κάλλιδης, ψαρι στο φουρνο με λεμονι με λαδοκολλα, ψαρι στο φουρνο σε λαδοκολλα καλλιδης, ψαρι στο φουρνο λαδοκολα, τσιπουρα στο φουρνο σε λαδοκολλα με βασιλικο, τσίπουρα στο φουρνο στη λαδόκολλα, τσιπουρες στη λαδοκολα ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ, ΨΑΡΙ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ, ψαρι στη λαδοκολα αργυρω, ψαρι πλακι στο φουρνο στη λαδοκολα

Tags: ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading