Τσιπούρα στη λαδόκολλα

23 Νοεμβρίου 2012
By
Απλός, γρήγορος, νόστιμος και υγιεινός τρόπος να μαγειρέψει κανείς τα ψάρια στο φούρνο. Εγώ το δοκίμασα με τσιπούρα (ιχθυοτροφείου), γίνεται και με άλλα ψάρια.

Υλικά
1 τσιπούρα ανά άτομο
1 σκελίδα σκόρδο
λάδι, χυμός λεμονιού
ρίγανη - αλάτι - πιπέρι
λαδόκολλα

Αφού έχουμε καθαρίσει και πλύνει καλά το ψάρι μας, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το γεμίζουμε. Επίσης, ρίχνουμε μέσα στο ψάρι λίγο λάδι, λεμόνι, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο.
Τοποθετούμε το ψάρι στη λαδόκολλα. Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι, λεμόνι, αλάτι, ρίγανη και πιπέρι από την έξω μεριά του ψαριού. Δε χρειάζεται πολύ λάδι και λεμόνι, αφού το ψάρι θα ψηθεί στα υγρά του.
...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: LaxanoKitsos


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

τσιπουρες στη λαδοκολα, ψαρι στη λαδόκολλα καλλιδης, τσιπουρα στη λαδοκολα λαζαρου, τσιπουρα στο φουρνο με λαδοκολλα, πεστροφα στο φουρνο λαδοκολλα, καλλιδης ψαρια θαλασσινα συνταγες, τσιπουρα στη λαδοκολλα λαζαρου, Τσιπουρες στην Λαδοκολα, τσιπουρα λαδοκολλα, Ψαρια ψητα σε λαδοκολλα, ψαρι φαγκρι στην λαδοκολλα ακης, τσιπουρα στο φουρνο με λαδοκολα, σαρδέλες στο φούρνο περιπλους, καλιδης τσιπούρα

Tags: ,

Comments are closed.