Τσιπούρα στη λαδόκολλα

23 Νοεμβρίου 2012
By
Απλός, γρήγορος, νόστιμος και υγιεινός τρόπος να μαγειρέψει κανείς τα ψάρια στο φούρνο. Εγώ το δοκίμασα με τσιπούρα (ιχθυοτροφείου), γίνεται και με άλλα ψάρια.

Υλικά
1 τσιπούρα ανά άτομο
1 σκελίδα σκόρδο
λάδι, χυμός λεμονιού
ρίγανη - αλάτι - πιπέρι
λαδόκολλα

Αφού έχουμε καθαρίσει και πλύνει καλά το ψάρι μας, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το γεμίζουμε. Επίσης, ρίχνουμε μέσα στο ψάρι λίγο λάδι, λεμόνι, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο.
Τοποθετούμε το ψάρι στη λαδόκολλα. Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι, λεμόνι, αλάτι, ρίγανη και πιπέρι από την έξω μεριά του ψαριού. Δε χρειάζεται πολύ λάδι και λεμόνι, αφού το ψάρι θα ψηθεί στα υγρά του.
...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: LaxanoKitsos


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

τσιπουρες στη λαδοκολα, ψαρι στη λαδόκολλα καλλιδης, τσιπουρα στο φουρνο με λαδοκολλα, πεστροφα στο φουρνο λαδοκολλα, καλλιδης ψαρια θαλασσινα συνταγες, τσιπουρα στο φουρνο στη λαδοκολα, τσιπούρες στη λαδόκολλα, τσιπουρα στη λαδόκολλα, συνταγη για τσιπουρα στη λαδοκολα, τσιπουρα σε λαδοκολα, τσιπουρεσ στην λαδοκολλα, πεστροφα στην λαδοκολλα, ψαρια στο φουρνο με λαδοκολλα, τσιπουρα χωρις λαδι, τσιπουρες λαδοκολα, μπακαλιάρακια στη λαδόκολλα, τσιπουρα στη λαδοκολα λαζαρου, τσιπουρα στην λαδοκολλα, ψαρι στη λαδοκολλα βασιλης καλλιδης, πεστροφα λαδοκολλα, τσιπουρα στο φουρνο με αλατι, τσιπουρες στη λαδοκολαστο φουρνο, ψαρι στη λαδοκολα αργυρω, τσιπουρεσ στο φουρνο καλλιδης, τσιπουρα στο φουρνο με λαδοκολα, τσιπουρα στο φουρνο με χοντρο αλατι, τσιπουρες στη λαδοκολα ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ, τσιπούρες στο φούρνο με αλάτι, βασιλης καλλιδης ψαρι στο φούρνο, ψαρι πλακι στο φουρνο στη λαδοκολα, ψαρια στη λαδοκολα, ΨΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ, τσιπουρες ψητες καλλιδης, τσιπουρα στο φουρνο λαδοκολλα, τσιπουρα στην λαδοκολλα καλλιδης, καλλιδης ψαρι, καλλιδης τσιπουρα, γαριδομπιφτεκια με γαριδουλες απο κονσερβα, βασίλης καλλιδης ψάρι στη λαδοκολλα, Βασιλης καλιδης ψαρι στο φουρνο

Tags: ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading