Τσιπούρα στη λαδόκολλα

23 Νοεμβρίου 2012
By
Απλός, γρήγορος, νόστιμος και υγιεινός τρόπος να μαγειρέψει κανείς τα ψάρια στο φούρνο. Εγώ το δοκίμασα με τσιπούρα (ιχθυοτροφείου), γίνεται και με άλλα ψάρια.

Υλικά
1 τσιπούρα ανά άτομο
1 σκελίδα σκόρδο
λάδι, χυμός λεμονιού
ρίγανη - αλάτι - πιπέρι
λαδόκολλα

Αφού έχουμε καθαρίσει και πλύνει καλά το ψάρι μας, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το γεμίζουμε. Επίσης, ρίχνουμε μέσα στο ψάρι λίγο λάδι, λεμόνι, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο.
Τοποθετούμε το ψάρι στη λαδόκολλα. Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι, λεμόνι, αλάτι, ρίγανη και πιπέρι από την έξω μεριά του ψαριού. Δε χρειάζεται πολύ λάδι και λεμόνι, αφού το ψάρι θα ψηθεί στα υγρά του.
...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: LaxanoKitsos


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

τσιπουρες στη λαδοκολα, τσιπουρα στο φουρνο με λαδοκολλα, πεστροφα στο φουρνο λαδοκολλα, ψαρι στη λαδόκολλα καλλιδης, τσιπουρα στο φουρνο στη λαδοκολα, τσιπουρα στη λαδόκολλα, τσιπουρεσ στην λαδοκολλα, τσιπουρα σε λαδοκολα, τσιπούρες ιχθυοτροφείου, πεστροφα στην λαδοκολλα, τσιπούρες στη λαδόκολλα, ψαρι στη λαδοκολα καλλιδης, συνταγη για τσιπουρα στη λαδοκολα, πεστροφα στη λαδοκολλα, συνταγεσ με ψαρια στην λαδοκολλα, tsipoures sti ladokola fourno, τσιπουρα χωρις λαδι, τσιπουρα στην λαδοκολλα, τσιπουρες λαδοκολα, xs@pdsu edu cn loc:GR, ψαρι στη λαδοκολλα βασιλης καλλιδης, ψαρια στο φουρνο με λαδοκολλα, συνταγή για τσιπούρα στη λαδόκολλα, οι καλυτερες συνταγες για τσιπουρα, τσιπουρες σε λαδοκολα, ψαρι τσιπουρα στο φουρνο, τσιπουρα Με λαδοκολλα στο φουρνο, τσιπουρα με φετα στη λαδοκολα, συνταγές με τσιπούρα σε λαδοκολλά στον φούρνο, τσιπουρα στο φουρνο σε λαδοκολλα, τσιπουρα στο φουρνο σε αλατι, τσίπουρα στην λαδοκολα, τσιπουρεσ στο φουρνο καλλιδης, τσιπουρα στο φουρνο με αλατι, ΨΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ, τσίπουρα στο φουρνο στη λαδόκολλα, τσιπουρες βασιλης καλλιδης, τσιπουρα στο φουρνο χωρις λαδι, τσιπουρεσ βασιλησ καλιδης, ψαρια στη λαδοκολλα βασιλης καλλιδησ

Tags: ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading