Τσιπούρα στη λαδόκολλα

23 Νοεμβρίου 2012
By
Απλός, γρήγορος, νόστιμος και υγιεινός τρόπος να μαγειρέψει κανείς τα ψάρια στο φούρνο. Εγώ το δοκίμασα με τσιπούρα (ιχθυοτροφείου), γίνεται και με άλλα ψάρια.

Υλικά
1 τσιπούρα ανά άτομο
1 σκελίδα σκόρδο
λάδι, χυμός λεμονιού
ρίγανη - αλάτι - πιπέρι
λαδόκολλα

Αφού έχουμε καθαρίσει και πλύνει καλά το ψάρι μας, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το γεμίζουμε. Επίσης, ρίχνουμε μέσα στο ψάρι λίγο λάδι, λεμόνι, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο.
Τοποθετούμε το ψάρι στη λαδόκολλα. Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι, λεμόνι, αλάτι, ρίγανη και πιπέρι από την έξω μεριά του ψαριού. Δε χρειάζεται πολύ λάδι και λεμόνι, αφού το ψάρι θα ψηθεί στα υγρά του.
...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: LaxanoKitsos


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

τσιπουρες στη λαδοκολα, ψαρι στη λαδόκολλα καλλιδης, τσιπουρα στο φουρνο με λαδοκολλα, πεστροφα στο φουρνο λαδοκολλα, καλλιδης ψαρια θαλασσινα συνταγες, τσιπούρες στη λαδόκολλα, τσιπουρα στο φουρνο στη λαδοκολα, τσιπουρα στη λαδόκολλα, τσιπουρεσ στην λαδοκολλα, τσιπουρα σε λαδοκολα, συνταγη για τσιπουρα στη λαδοκολα, πεστροφα στην λαδοκολλα, ψαρι στη λαδοκολα καλλιδης, τσιπουρα χωρις λαδι, πεστροφα στη λαδοκολλα, τσιπουρες λαδοκολα, ψαρια στο φουρνο με λαδοκολλα, μπακαλιάρακια στη λαδόκολλα, ψαρι στη λαδοκολλα βασιλης καλλιδης, τσιπουρα στην λαδοκολλα, τσιπουρα Με λαδοκολλα στο φουρνο, τσιπουρα στο φουρνο με αλατι, τσιπουρεσ στο φουρνο καλλιδης, ψαρι στη λαδοκολα αργυρω, ΨΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ, τσιπουρα στο φουρνο με χοντρο αλατι, ψαρια στη λαδοκολα, τσιπουρα στο φουρνο σε λαδοκολλα με βασιλικο, ψαρι στο φουρνο με λεμονι με λαδοκολλα, τσίπουρα στο φουρνο στη λαδόκολλα, ψαρι στο φουρνο λαδοκολα, ΨΑΡΙ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ, τσιπουρες σε λαδοκολλα στο φουρνο, καλλιδης ψαρι, ψαρι πλακι στο φουρνο στη λαδοκολα, τσιπουρες ψητες καλλιδης, τσιπούρες στο φούρνο με αλάτι, τσιπουρες στη λαδοκολα ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ, τσιπουρα στο φουρνο με λαδοκολα, τσιπουρα στο φουρνο λαδοκολλα

Tags: ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading