Τραχανάς με προζύμι

6 Αυγούστου 2015
By
 
Συστατικά
Για το προζύμι
  • 300γρ αλεύρι σκληρό
  • 400γρ υγρό προζύμι
  • 500ml γάλα πρόβειο ή κατσικίσιοΒρασμένο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
Για τον τραχανά
  • 2κιλά αλεύρι σκληρό
  • 500γρ σιμιγδάλι ψηλό
  • 1κουτ. γλυκού αλάτι
  • 500ml γάλα πρόβειο ή κατσικίσιοΒρασμένο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
Διαδικασία
Για το προζύμι
  1. Αναζωογονούμε το προζύμι. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το υγρό προζύμι που έχουμε κρατήσει στο ψυγείο και προσθέτουμε το αλεύρι (κοσκινισμένο) και τα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές της Ασπρούλας


GD Star Rating
loading...

Tags: , ,

Τα σχόλια σας