Τραχανάς κόκκινος

2 Μαρτίου 2012
By
Υλικά για 6 άτομα
    1 νεροπότηρο τραχανάς γλυκός
    5 καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
    1 λίτρο ζωμό λαχανικών
    1 κουτ σούπας πελτέ
    50 γραμ φρέσκο βούτυρο
    Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζετε το ζωμό λαχανικών να πάρει βράση.  Ρίχνετε μέσα τον τραχανά και ανακατεύετε καλά.  αφήνετε να πάρει βράση και χαμηλώνετε τη φωτιά.  Ρίχνετε μέσα τις ροδέλες του καρότου και τον πελτέ διαλυμένο σε ένα νεροπότηρο νερό.  Σιγομαγειρεύετε τον τραχανά σας για περίπου ¾ της ώρας και μέχρι να ψηθεί καλά το στάρι και να φουσκώσει.  Όταν είναι έτοιμος ο τραχανάς ρίχνετε μέσα το φρέσκο βούτυρο και ανακατεύετε καλά.  τον σερβίρετε ζεστό.


Πηγή:ntomatagemisti.gr

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Κ Ο Ι Λ Ι Ο Δ Ο Υ Λ Ο Σ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

τραχανας κοκκινος, τραχανας κοκκινος συνταγη, συνταγη για κοκκινο τραχανα, τραχανας κοκκινος θερμιδες, τραχανας κοκκινος σουπα, τραχανα joy, syntages me traxana joy, συνταγη για τραχανα κοκκινο, πρόβειο κρέας με τραχανά γλυκό, συνταγη για κοκκινοτραχανα, τραχανας κοκκινος αργυρω, κοκκινος τραχανας πως φτιαχνεται, traxanas sintages, συνταγη κοκκινος τραχανας

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading