Τραγανά φιλέτα μπακαλιάρου

3 Οκτωβρίου 2010
By

Συστατικά
- 5-6 φιλέτα μπακαλιάρου
- 1 λεμόνι (χυμό και ξύσμα)
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δεντρολίβανο
- 3-4 κ.σ ελαιόλαδο

Εκτέλεση
1. Τοποθετούμε λαδόκολα σε ένα ταψί
2. Πλένουμε τα φιλέτα μπακαλιάρου, τα βρέχουμε με το χυμό λεμονιού και τα τοποθετούμε πάνω στη λαδόκολλα
3. Πασπαλίζουμε τα φιλέτα με το ξύσμα από το λεμόνι
4. Ρίχνουμε από πάνω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και δεντρολίβανο καιελαιόλαδο


5. Ψήνουμε στους 200-220 για 40- 50 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά

Καλή Όρεξη!!!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Συνταγές


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας