Το ψήσιμο του μπακλαβά

10 Σεπτεμβρίου 2012
By

Ένα μυστικό για να γίνει πιο ωραίος ο μπακλαβάς είναι να ψηθεί σε πολύ χαμηλό φούρνο, στον αέρα (από 140ºC έως 160ºC, μάξιμουμ). Αν τον ψήσουμε σε πολύ δυνατή θερμοκρασία, θα ξεροψηθεί η επιφάνεια, αλλά τα εσωτερικά φύλλα θα είναι ωμά και δεν θα φουσκώσουν.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψησιμο μπακλαβα, μπακλαβας ψησιμο, syntages gia baklava, sintagi gia baklava, sindagi gia baklava, συνταγες για κις λωρεν, baklava syntages, sintagi mpaklava, baklavas gianotikos, xrises sintages, baklavas argiro, Μυστικα μπακλαβας, syntagi mpaklava, syntagi baklava, sindagi baklava, sintagi paklava, Sindagi ja baklava, sintagi mpaklaba, sintages jia mpaklava

Comments are closed.