Το ψήσιμο του μπακλαβά

10 Σεπτεμβρίου 2012
By

Ένα μυστικό για να γίνει πιο ωραίος ο μπακλαβάς είναι να ψηθεί σε πολύ χαμηλό φούρνο, στον αέρα (από 140ºC έως 160ºC, μάξιμουμ). Αν τον ψήσουμε σε πολύ δυνατή θερμοκρασία, θα ξεροψηθεί η επιφάνεια, αλλά τα εσωτερικά φύλλα θα είναι ωμά και δεν θα φουσκώσουν.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψησιμο μπακλαβα, μπακλαβας ψησιμο, sintagi gia baklava, τραγανος μπακλαβας, sintagi gia mpaklaba, τα μυστικα για εναν τελειο μπακλαβα, μπακλαβας νοστιμος, sintagi gia baklavas, μπακλαβα μαμαλακη, psisimo mpaklaba, syntages gia baklava, μυστικα για μπακλαβα, μυστικα για τελειο μπακλαβα, μυστικα του μπακλαβα βεφα, το μυστικο για τελειο μπακλαβα, ψηνουμε τον μπακλαβα στον αερα, baklava sintagi, μπακλαβας μαμαλακη, μπακλαβας psisimo, sindages gia baklava, sindagi gia baklava, sintagi gia mpalkaba, sintagi gia paklava, suntages gia mpaklava, suntagi baklavas, syntagh gia baklava, ta mistika tou mpaklava, www baklava sindages, ψησιμο μπακλαβα αργυρω μπαρμπαριγου

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading