Το ψήσιμο του μπακλαβά

10 Σεπτεμβρίου 2012
By

Ένα μυστικό για να γίνει πιο ωραίος ο μπακλαβάς είναι να ψηθεί σε πολύ χαμηλό φούρνο, στον αέρα (από 140ºC έως 160ºC, μάξιμουμ). Αν τον ψήσουμε σε πολύ δυνατή θερμοκρασία, θα ξεροψηθεί η επιφάνεια, αλλά τα εσωτερικά φύλλα θα είναι ωμά και δεν θα φουσκώσουν.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψησιμο μπακλαβα, μπακλαβας ψησιμο, syntages gia baklava, sintagi gia baklava, sindagi gia baklava, συνταγες για κις λωρεν, baklava sintagi, baklava syntages, mageiriki baklavas, xrises sintages, sintagi mpaklava, sintages jia mpaklava, sindagi baklava, Μυστικα μπακλαβας, Sindagi ja baklava, Sindagi ja bakllava, syntagi mpaklava, syntagi baklava, jianiotiko sintagi, sintagi paklava, sintages baklava, sintagi jia baklava, mpaklava sindagi

Comments are closed.