Το ψήσιμο του μπακλαβά

10 Σεπτεμβρίου 2012
By

Ένα μυστικό για να γίνει πιο ωραίος ο μπακλαβάς είναι να ψηθεί σε πολύ χαμηλό φούρνο, στον αέρα (από 140ºC έως 160ºC, μάξιμουμ). Αν τον ψήσουμε σε πολύ δυνατή θερμοκρασία, θα ξεροψηθεί η επιφάνεια, αλλά τα εσωτερικά φύλλα θα είναι ωμά και δεν θα φουσκώσουν.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψησιμο μπακλαβα, μπακλαβας ψησιμο, sintagi gia baklava, syntages gia baklava, sindagi gia baklava, συνταγες για κις λωρεν, mageiriki baklavas, baklava syntages, baklava sintagi, mpaklavas jianiotikos, sintages baklava, mpaklava sindagi, μυστικα του μπακλαβα, xrises sintages, syntagi gia baklava, nanaimo sindagi, syndages akis baklava, Sindagi ja bakllava, sintagi gia baklava akis, jianiotiko sintagi, sintagi jia baklava

Comments are closed.