Το ψήσιμο του μπακλαβά

10 Σεπτεμβρίου 2012
By

Ένα μυστικό για να γίνει πιο ωραίος ο μπακλαβάς είναι να ψηθεί σε πολύ χαμηλό φούρνο, στον αέρα (από 140ºC έως 160ºC, μάξιμουμ). Αν τον ψήσουμε σε πολύ δυνατή θερμοκρασία, θα ξεροψηθεί η επιφάνεια, αλλά τα εσωτερικά φύλλα θα είναι ωμά και δεν θα φουσκώσουν.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψησιμο μπακλαβα, μπακλαβας ψησιμο, sintagi gia baklava, syntages gia baklava, sindagi gia baklava, mirodhika ja baklava, baklava syntages, baklava sintagi, psisimo mpaklaba, sintagi gia baklavas, www baklava sindages, ta mistika tou mpaklava, anatolitikos baklavas syntages, μπακλαβας psisimo, μυστικα για μπακλαβα, μυστικα του μπακλαβα, μυστικα του μπακλαβα βεφα, συνταγες για κις λωρεν, suntagi baklavas, Sintagjes ja baklava, sintagi ja gianotiko baklava, mistika ja na psisume baklava, nanaimo sindagi, odigies gia mpaklava, sidages gia baklava, sidages jia baklava, sintages gia baklaba, sintagi baklava, sintagi gia paklava, sintagi gia to baklava, Sintagi ja baklava, ψησιμο μπακλαβα αργυρω μπαρμπαριγου

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading