Το ψήσιμο του μπακλαβά

10 Σεπτεμβρίου 2012
By

Ένα μυστικό για να γίνει πιο ωραίος ο μπακλαβάς είναι να ψηθεί σε πολύ χαμηλό φούρνο, στον αέρα (από 140ºC έως 160ºC, μάξιμουμ). Αν τον ψήσουμε σε πολύ δυνατή θερμοκρασία, θα ξεροψηθεί η επιφάνεια, αλλά τα εσωτερικά φύλλα θα είναι ωμά και δεν θα φουσκώσουν.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψησιμο μπακλαβα, μπακλαβας ψησιμο, syntages gia baklava, sintagi gia baklava, sindagi gia baklava, συνταγες για κις λωρεν, baklava sintagi, mageiriki baklavas, baklava syntages, xrises sintages, jianiotiko sintagi, syntagi mpaklava, syntagi gia baklava, Sindagi ja bakllava, syndages akis baklava, sintagi jia baklava, mpaklava sindagi, sindagi baklava, sintages baklava, sintagi gia baklava akis

Comments are closed.