Το ψήσιμο του μπακλαβά

10 Σεπτεμβρίου 2012
By

Ένα μυστικό για να γίνει πιο ωραίος ο μπακλαβάς είναι να ψηθεί σε πολύ χαμηλό φούρνο, στον αέρα (από 140ºC έως 160ºC, μάξιμουμ). Αν τον ψήσουμε σε πολύ δυνατή θερμοκρασία, θα ξεροψηθεί η επιφάνεια, αλλά τα εσωτερικά φύλλα θα είναι ωμά και δεν θα φουσκώσουν.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψησιμο μπακλαβα, μπακλαβας ψησιμο, sintagi gia baklava, syntages gia baklava, sindagi gia baklava, mirodhika ja baklava, baklava sintagi, baklava syntages, mpaklavas jianiotikos, ta mistika tou mpaklava, anatolitikos baklavas syntages, www baklava sindages, μπακλαβας psisimo, μυστικα του μπακλαβα, μυστικα του μπακλαβα βεφα, συνταγες για κις λωρεν, Sintagjes ja baklava, sintagi ja gianotiko baklava, Sintagi ja baklava, mistika ja na psisume baklava, nanaimo sindagi, odigies gia mpaklava, sidages gia baklava, sidages jia baklava, sintages gia baklaba, sintagi baklava, sintagi gia paklava, sintagi gia to baklava, ψησιμο μπακλαβα αργυρω μπαρμπαριγου

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading