Το ψήσιμο του μπακλαβά

10 Σεπτεμβρίου 2012
By

Ένα μυστικό για να γίνει πιο ωραίος ο μπακλαβάς είναι να ψηθεί σε πολύ χαμηλό φούρνο, στον αέρα (από 140ºC έως 160ºC, μάξιμουμ). Αν τον ψήσουμε σε πολύ δυνατή θερμοκρασία, θα ξεροψηθεί η επιφάνεια, αλλά τα εσωτερικά φύλλα θα είναι ωμά και δεν θα φουσκώσουν.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψησιμο μπακλαβα, μπακλαβας ψησιμο, τραγανος μπακλαβας, sintagi gia baklava, sintagi gia mpaklaba, μπακλαβας νοστιμος, μπακλαβας τραγανος, psisimo mpaklaba, τα μυστικα για εναν τελειο μπακλαβα, μπακλαβα μαμαλακη, sintages baklava, sintagi gia baklavas, suntagi baklavas, ψησιμο μπακλαβα αργυρω μπαρμπαριγου, sindages gia baklava, ψηνουμε τον μπακλαβα στον αερα, το μυστικο για τελειο μπακλαβα, σουφλι με κοτοπουλο και σπανακι πετρετζικης στο πρωινο, σουφλι με κοτοπουλο και σπανακι πετρετζικης στο προινομου, μυστικα για τελειο μπακλαβα, μυστικα για μπακλαβα, sintagi gia mpalkaba, sintagi gia paklava\, sintagjes ja, μπακλαβας μαμαλακη, suntages gia mpaklava, syntagh gia baklava, ψησιμο του μπακλαβα

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading