Το ψήσιμο του μπακλαβά

10 Σεπτεμβρίου 2012
By

Ένα μυστικό για να γίνει πιο ωραίος ο μπακλαβάς είναι να ψηθεί σε πολύ χαμηλό φούρνο, στον αέρα (από 140ºC έως 160ºC, μάξιμουμ). Αν τον ψήσουμε σε πολύ δυνατή θερμοκρασία, θα ξεροψηθεί η επιφάνεια, αλλά τα εσωτερικά φύλλα θα είναι ωμά και δεν θα φουσκώσουν.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψησιμο μπακλαβα, μπακλαβας ψησιμο, sintagi gia baklava, syntages gia baklava, sindagi gia baklava, συνταγες για κις λωρεν, mirodhika ja baklava, baklava syntages, mpaklavas jianiotikos, baklava sintagi, syntagi gia baklava, ta mistika tou mpaklava, www baklava sindages, μπακλαβας psisimo, μυστικα του μπακλαβα, μυστικα του μπακλαβα βεφα, Sintagjes ja baklava, sintagi ja gianotiko baklava, Sintagi ja baklava, mistika ja na psisume baklava, nanaimo sindagi, odigies gia mpaklava, sidages gia baklava, sidages jia baklava, sintages gia baklaba, sintagi baklava, sintagi gia baklava akis, sintagi gia to baklava, anatolitikos baklavas syntages

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading