Το ψήσιμο του μπακλαβά

10 Σεπτεμβρίου 2012
By

Ένα μυστικό για να γίνει πιο ωραίος ο μπακλαβάς είναι να ψηθεί σε πολύ χαμηλό φούρνο, στον αέρα (από 140ºC έως 160ºC, μάξιμουμ). Αν τον ψήσουμε σε πολύ δυνατή θερμοκρασία, θα ξεροψηθεί η επιφάνεια, αλλά τα εσωτερικά φύλλα θα είναι ωμά και δεν θα φουσκώσουν.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψησιμο μπακλαβα, μπακλαβας ψησιμο, τραγανος μπακλαβας, sintagi gia baklava, sintagi gia mpaklaba, μπακλαβα μαμαλακη, τα μυστικα για εναν τελειο μπακλαβα, μπακλαβας νοστιμος, sintagi gia baklavas, psisimo mpaklaba, ψηνουμε τον μπακλαβα στον αερα, το μυστικο για τελειο μπακλαβα, μυστικα για τελειο μπακλαβα, μυστικα για μπακλαβα, ψησιμο μπακλαβα αργυρω μπαρμπαριγου, baklava sintagi, μπακλαβας μαμαλακη, sindages gia baklava, sindagi gia baklava, sintagi gia mpalkaba, sintagi gia paklava, sintagi gia paklava\, suntages gia mpaklava, suntagi baklavas, syntagh gia baklava, www baklava sindages, ψησιμο του μπακλαβα

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading