Το ψήσιμο του μπακλαβά

10 Σεπτεμβρίου 2012
By

Ένα μυστικό για να γίνει πιο ωραίος ο μπακλαβάς είναι να ψηθεί σε πολύ χαμηλό φούρνο, στον αέρα (από 140ºC έως 160ºC, μάξιμουμ). Αν τον ψήσουμε σε πολύ δυνατή θερμοκρασία, θα ξεροψηθεί η επιφάνεια, αλλά τα εσωτερικά φύλλα θα είναι ωμά και δεν θα φουσκώσουν.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψησιμο μπακλαβα, μπακλαβας ψησιμο, sintagi gia baklava, τραγανος μπακλαβας, sindagi gia baklava, syntages gia baklava, μπακλαβα μαμαλακη, sintagi gia baklavas, psisimo mpaklaba, μπακλαβας psisimo, μπακλαβας μαμαλακη, μυστικα για μπακλαβα, μυστικα για τελειο μπακλαβα, μυστικα του μπακλαβα βεφα, συνταγες για κις λωρεν, το μυστικο για τελειο μπακλαβα, ψηνουμε τον μπακλαβα στον αερα, www baklava sindages, ta mistika tou mpaklava, syntagh gia baklava, mistika ja na psisume baklava, sidages gia baklava, sidages jia baklava, sindages gia baklava, sintagi gia mpalkaba, sintagi gia paklava, Sintagi ja baklava, sintagi ja gianotiko baklava, Sintagjes ja baklava, suntages gia mpaklava, suntagi baklavas, baklava sintagi, ψησιμο μπακλαβα αργυρω μπαρμπαριγου

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading