
ΥΛΙΚΑ
- ένα μπούτι χοιρινό περίπου 4-4,5 κ., με την πέτσα και το κόκαλο
- 4 πορτοκάλια, το χυμό
- 2 λεμόνια, το χυμό
- 5 κ.σ. μαρμελάδα πορτοκάλι
- 4 κ.σ. πετιμέζι (μελάσσα) ροδιού
- 3 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν
- 1 κ.σ. γαρύφαλλα
- 1 ξύλο κανέλας
- 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
- αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και στεγνώνουμε το κρέας. Ανάβουμε το φούρνο στους 180ο. Μ' ένα κοφτερό μαχαιράκι με δόντια, χαράζουμε την πέτσα του χοιρινού μπακλαβαδωτά. Αναμειγνύουμε σ' ένα μπολ το ...
GD Star Rating
loading...
loading...
Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;
χριστουγεννιατικο χοιρινο μπουτι, ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΤΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ, μπουτι χοιρινο καλλιδης, χοιρινο μπουτι jamie oliver, ΧΟΙΡΙΝΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ, χοιρινό μπούτι χριστουγεννιάτικο αργυρώ, χοιρινο με γαρυφαλλα, χοιρινο με το καλλιδη, χριστουγενιατικο χοιρινο στο φουρνο, καλιδης μπουτι χοιρινο