Το φαγητό της ημέρας: Η τέλεια γεμιστή γαλοπούλα

17 Δεκεμβρίου 2011
By
Άπό την Ντίνα Νικολάου... Για 6 μερίδες
  • 1 μέτρια γαλοπούλα, βάρους 2 - 3 κιλών περίπου
  • Για τη γέμιση
  • 200 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου (πωλούνται χύμα με το κιλό ή συσκευασμένα σε δισκάκια)
  • 12 ξερά βερίκοκα, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα
  • ½ φλιτζάνι σταφίδες μαύρες
  • 100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • ½ φλιτζάνι αμυγδαλόσκονη (πωλείται και έτοιμη, στα σούπερ μάρκετ)
  • 1 κουτ γλυκού πάπρικα, σε σκόνη
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το μαρινάρισμα: Σε μια μεγάλη λεκάνη βάζω όλα τα υλικά της μαρινάδας και βυθίζω τη γαλοπούλα. Τοποθετώ ένα βάρος επάνω στη γαλοπούλα ώστε να μείνει διαρκώς κάτω από το νερό, σκεπάζω τη λεκάνη με ...  

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο www.dinanikolaou.gr

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Star.gr News


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

NTINA NIKOLAOY, ντινα νικολαου γαλοπουλα γεμιστη, μαριναδα για γαλοπουλα γεμιστη, μαριναδα γαλοπουλας αργυρω, γαλοπουλα γεμιστη ευκολη, www ntinanikolaoy gr, γαλοπουλα γεμιστη συνταγες της παρεας, συνταγες της παρεας γαλοπουλα γεμιστη, ευκολη συνταγη για γαλοπουλα γεμιστη, μαριναρισμα γαλοπουλας αργυρω, γεμιση γαλοπουλασ χωρισ κιμα, γαλοπουλα γεμιστη χωρις κιμα, γαλοπουλα ντινα νικολαου, κοτοπουλο γεμιστο Ντινας Νικολαου, Gemisi galoppulas xoris kima, γεμιση γαλοπουλας με λουκανικα, συνταγη για γαλοπουλα γεμιστη λουκακος

Tags: , ,

Τα σχόλια σας