- 1 μέτρια γαλοπούλα, βάρους 2 - 3 κιλών περίπου
- Για τη γέμιση
- 200 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου (πωλούνται χύμα με το κιλό ή συσκευασμένα σε δισκάκια)
- 12 ξερά βερίκοκα, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα
- ½ φλιτζάνι σταφίδες μαύρες
- 100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- ½ φλιτζάνι αμυγδαλόσκονη (πωλείται και έτοιμη, στα σούπερ μάρκετ)
- 1 κουτ γλυκού πάπρικα, σε σκόνη
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο www.dinanikolaou.gr
GD Star Rating
loading...
loading...
Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;
NTINA NIKOLAOY, ντινα νικολαου γαλοπουλα γεμιστη, μαριναδα για γαλοπουλα γεμιστη, www ntinanikolaoy gr, γαλοπουλα γεμιστη ευκολη, μαριναδα γαλοπουλας αργυρω, συνταγες της παρεας γαλοπουλα γεμιστη, ευκολη συνταγη για γαλοπουλα γεμιστη, γαλοπουλα γεμιστη συνταγες της παρεας, μαριναρισμα γαλοπουλας αργυρω, γαλοπούλα Ντινα Νικολάου γεμιστή, νηστησιμη πορτοκαλοπιτα τελεια, η τελεια γαλοπουλα