Το ρεβεγιόν του εργένη: μεζεδάκια από κρέας – μεθυσμένα λουκανικάκια

19 Δεκεμβρίου 2013
By

Photo: fionasjapanesecooking.blogspot.gr

Εκδοχή πρώτη: λαχταριστά, μεθυσμένα λουκανικάκια – για περίπου 50 χρειάζονται

  • ωμά λουκάνικα “κοκτέιλ”
  • 100 γραμμάρια από μαρμελάδα πορτοκάλι
  • 2 κ.σ. χυμός λεμονιού
  • ¼ φλιτζ. βότκα
  • αλάτι και πιπέρι

Η ιδέα ανήκει στην ιέρεια των απλών συνταγών και προσωπική του – εν αγνοία της – εκπαιδεύτρια στα της κουζίνας, Nigella Lawson. Με έμπνευση από

GD Star Rating
loading...

Tags: ,

Τα σχόλια σας