Το μεγαλείο της ποντιακής κουζίνας

17 Ιανουαρίου 2013
By

Ο πρώτος Γαστρονόμος της χρονιάς είναι αφιερωμένος στη μεγαλειώδη μαγειρική του ποντιακού ελληνισμού. Με την Καθημερινή της Κυριακής 20/01.

image

Διαβάσαμε, καταγράψαμε, δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο αντιπροσωπευτικές ποντιακές συνταγές σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα: από πισία, ωτία, μουχλαμά και ουν κεφτέ μέχρι τα περίφημα μαντί, τα γιαννούτσια και το τελετουργικό κεσκέκι-αποκάλυψη σε δύο παραλλαγές, με κότα και με μοσχάρι.

 


image

Ταξιδεύουμε μέχρι τη Νέα Τραπεζούντα, έξω από την Κατερίνη, και συναντάμε μια παρέα γυναικών που ξαναζωντανεύει για μάς την αυθεντική ποντιακή κουζίνα.

 


image

Πίσω ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γαστρονόμος ποντιακή κουζινα, ποντιακα τυροπιτακια, sintages pontiakes, συνταγη για ποντιακο κεσκεκι, τυροπιτακια ποντιακα, κεσκεκι συνταγη, ποντιακα τυροπιτακια πισια, συνταγες ποντιακες πισια, pontiakes suntages gr, πισια αυθεντικη συνταγη, ποντιακη κουζινα μαντια, ποντιακη κουζινα συνταγες ορεκτικά, συνταγες ποντιακης κουζινας, συνταγη για κεσκεκι, pontiakes suntages, ποντιακές συνταγές γαστρονόμος, ποντιακες σούπες, αυθεντικες ποντιακες συνταγες, tiropitakia pontiaka, κεσκεκι, καθημερινή γαστρονόμος συνταγες, γαστρονομος τυροπιτακια, www pontiakes syntages, αυθεντικες συνταγες, pontiaka tyropitakia

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading