Το μεγαλείο της ποντιακής κουζίνας

17 Ιανουαρίου 2013
By

Ο πρώτος Γαστρονόμος της χρονιάς είναι αφιερωμένος στη μεγαλειώδη μαγειρική του ποντιακού ελληνισμού. Με την Καθημερινή της Κυριακής 20/01.

image

Διαβάσαμε, καταγράψαμε, δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο αντιπροσωπευτικές ποντιακές συνταγές σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα: από πισία, ωτία, μουχλαμά και ουν κεφτέ μέχρι τα περίφημα μαντί, τα γιαννούτσια και το τελετουργικό κεσκέκι-αποκάλυψη σε δύο παραλλαγές, με κότα και με μοσχάρι.

 


image

Ταξιδεύουμε μέχρι τη Νέα Τραπεζούντα, έξω από την Κατερίνη, και συναντάμε μια παρέα γυναικών που ξαναζωντανεύει για μάς την αυθεντική ποντιακή κουζίνα.

 


image

Πίσω ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

sintages pontiakes, γαστρονόμος ποντιακή κουζινα, ποντιακα τυροπιτακια, τυροπιτακια ποντιακα, συνταγη για ποντιακο κεσκεκι, κεσκεκι συνταγη, συνταγες ποντιακες πισια, συνταγες ποντιακης κουζινας, ποντιακα τυροπιτακια πισια, pontiakes suntages gr, πισια αυθεντικη συνταγη, ποντιακη κουζινα μαντια, ποντιακη κουζινα συνταγες ορεκτικά, ποντιακες σούπες, συνταγη για κεσκεκι, αυθεντικες συνταγες, γαστρονομος τυροπιτακια, tiropitakia pontiaka, pontiakes suntages

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading