Το μεγαλείο της ποντιακής κουζίνας

17 Ιανουαρίου 2013
By

Ο πρώτος Γαστρονόμος της χρονιάς είναι αφιερωμένος στη μεγαλειώδη μαγειρική του ποντιακού ελληνισμού. Με την Καθημερινή της Κυριακής 20/01.

image

Διαβάσαμε, καταγράψαμε, δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο αντιπροσωπευτικές ποντιακές συνταγές σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα: από πισία, ωτία, μουχλαμά και ουν κεφτέ μέχρι τα περίφημα μαντί, τα γιαννούτσια και το τελετουργικό κεσκέκι-αποκάλυψη σε δύο παραλλαγές, με κότα και με μοσχάρι.

 


image

Ταξιδεύουμε μέχρι τη Νέα Τραπεζούντα, έξω από την Κατερίνη, και συναντάμε μια παρέα γυναικών που ξαναζωντανεύει για μάς την αυθεντική ποντιακή κουζίνα.

 


image

Πίσω ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γαστρονόμος ποντιακή κουζινα, ποντιακα τυροπιτακια, τυροπιτακια ποντιακα, συνταγη για ποντιακο κεσκεκι, κεσκεκι συνταγη, συνταγες ποντιακες πισια, ποντιακη κουζινα συνταγες ορεκτικά, ποντιακη κουζινα μαντια, συνταγες τραπεζούντας, ποντιακα τυροπιτακια πισια, ποντιακα κουζινα απο γαστρονομο, πισια αυθεντικη συνταγη, καθημερινη γαστρονομοσ, κεσκεκι, τι σημαινει πισια στα ποντιακα, pontiaka tyropitakia, συνταγη για κεσκεκι, ti einai to keskekisthn pontiakh koyzina, συνταγες τησ τραπεζουντας, συνταγες ποντιακης κουζινας, tiropitakia pontiaka, συνταγες γαστρονομος καθημερινη, www pontiakes syntages, αυθεντικες ποντιακες συνταγες, ποντιακη κουζινα μακαρονια γαστρονομος, ποντιακές συνταγές γαστρονόμος, ποντιακες σούπες, γαστρονομος τυροπιτακια, καθημερινή γαστρονόμος συνταγες, chefonair ποντιακη συνταγη

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading