Το μεγαλείο της ποντιακής κουζίνας

17 Ιανουαρίου 2013
By

Ο πρώτος Γαστρονόμος της χρονιάς είναι αφιερωμένος στη μεγαλειώδη μαγειρική του ποντιακού ελληνισμού. Με την Καθημερινή της Κυριακής 20/01.

image

Διαβάσαμε, καταγράψαμε, δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο αντιπροσωπευτικές ποντιακές συνταγές σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα: από πισία, ωτία, μουχλαμά και ουν κεφτέ μέχρι τα περίφημα μαντί, τα γιαννούτσια και το τελετουργικό κεσκέκι-αποκάλυψη σε δύο παραλλαγές, με κότα και με μοσχάρι.

 


image

Ταξιδεύουμε μέχρι τη Νέα Τραπεζούντα, έξω από την Κατερίνη, και συναντάμε μια παρέα γυναικών που ξαναζωντανεύει για μάς την αυθεντική ποντιακή κουζίνα.

 


image

Πίσω ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

sintages pontiakes, γαστρονόμος ποντιακή κουζινα, ποντιακα τυροπιτακια, τυροπιτακια ποντιακα, συνταγη για ποντιακο κεσκεκι, κεσκεκι συνταγη, ποντιακα τυροπιτακια πισια, ποντιακες σούπες, συνταγες ποντιακης κουζινας, pontiakes suntages gr, μαντι αυθεντικο ποντιακό, ωτια αυθεντικη ποντιακη συνταγη, syndages pondiakes, αυθεντικες συνταγη για πισια, pontiakikouzina, τυροπιτακια γαστρονομος, Sindages pondiakes, syntages mageirikis pontiakes, tiropitakia pontiaka, αυθεντικες συνταγες, ΜΑΝΤΙΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ, αυθεντικες συνταγές ποντιακής κουζίνας, κεσκεκι με κοτοπουλο συνταγη

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading