Το μεγαλείο της ποντιακής κουζίνας

17 Ιανουαρίου 2013
By

Ο πρώτος Γαστρονόμος της χρονιάς είναι αφιερωμένος στη μεγαλειώδη μαγειρική του ποντιακού ελληνισμού. Με την Καθημερινή της Κυριακής 20/01.

image

Διαβάσαμε, καταγράψαμε, δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο αντιπροσωπευτικές ποντιακές συνταγές σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα: από πισία, ωτία, μουχλαμά και ουν κεφτέ μέχρι τα περίφημα μαντί, τα γιαννούτσια και το τελετουργικό κεσκέκι-αποκάλυψη σε δύο παραλλαγές, με κότα και με μοσχάρι.

 


image

Ταξιδεύουμε μέχρι τη Νέα Τραπεζούντα, έξω από την Κατερίνη, και συναντάμε μια παρέα γυναικών που ξαναζωντανεύει για μάς την αυθεντική ποντιακή κουζίνα.

 


image

Πίσω ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γαστρονόμος ποντιακή κουζινα, sintages pontiakes, ποντιακα τυροπιτακια, συνταγη για ποντιακο κεσκεκι, τυροπιτακια ποντιακα, κεσκεκι συνταγη, συνταγες ποντιακες πισια, ποντιακα τυροπιτακια πισια, ποντιακη κουζινα μαντια, συνταγες ποντιακης κουζινας, ποντιακη κουζινα συνταγες ορεκτικά, πισια αυθεντικη συνταγη, pontiakes suntages gr, κεσκεκι, συνταγη για κεσκεκι, tiropitakia pontiaka, www pontiakes syntages, αυθεντικες συνταγες, γαστρονομος τυροπιτακια, ποντιακές συνταγές γαστρονόμος, ποντιακες σούπες, καθημερινή γαστρονόμος συνταγες, pontiakes suntages

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading