Το μεγαλείο της ποντιακής κουζίνας

17 Ιανουαρίου 2013
By

Ο πρώτος Γαστρονόμος της χρονιάς είναι αφιερωμένος στη μεγαλειώδη μαγειρική του ποντιακού ελληνισμού. Με την Καθημερινή της Κυριακής 20/01.

image

Διαβάσαμε, καταγράψαμε, δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο αντιπροσωπευτικές ποντιακές συνταγές σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα: από πισία, ωτία, μουχλαμά και ουν κεφτέ μέχρι τα περίφημα μαντί, τα γιαννούτσια και το τελετουργικό κεσκέκι-αποκάλυψη σε δύο παραλλαγές, με κότα και με μοσχάρι.

 


image

Ταξιδεύουμε μέχρι τη Νέα Τραπεζούντα, έξω από την Κατερίνη, και συναντάμε μια παρέα γυναικών που ξαναζωντανεύει για μάς την αυθεντική ποντιακή κουζίνα.

 


image

Πίσω ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

sintages pontiakes, γαστρονόμος ποντιακή κουζινα, ποντιακα τυροπιτακια, συνταγη για ποντιακο κεσκεκι, τυροπιτακια ποντιακα, κεσκεκι συνταγη, συνταγες ποντιακης κουζινας, συνταγες ποντιακες πισια, ποντιακα τυροπιτακια πισια, ποντιακη κουζινα μαντια, ποντιακες σούπες, ποντιακη κουζινα συνταγες ορεκτικά, πισια αυθεντικη συνταγη, pontiakes suntages gr, συνταγη για κεσκεκι, αυθεντικες συνταγες, ποντιακές συνταγές γαστρονόμος, tiropitakia pontiaka, γαστρονομος τυροπιτακια, www pontiakes syntages, pontiakes suntages

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading