Το απόλυτο εγχειρίδιο για ψητά σούβλας

24 Απριλίου 2013
By
Ο πληρέστερος οδηγός για σουβλιστά κρεατικά που φτιάχτηκε ποτέ. «Όλα στη σούβλα», αυτή την Κυριακή δωρεάν με την Καθημερινή. Οδηγίες για επιτυχημένο αποτέλεσμα, συμβουλές από τους εξπέρ του είδους, και δοκιμασμένα μυστικά για τέλεια σουβλιστά. Σουβλίζουμε και ψήνουμε βήμα-βήμα: Ολόκληρο αρνί - Μισό αρνί - Κοκορέτσι - Κοντοσούβλια (χοιρινό, από αρνί, μοσχαρίσιο, από ζυγούρι κ.λπ.) - Κοτόπουλο Αφού μπορούμε να παραγγείλουμε κοντοσούβλι και κοκορέτσι απέξω, γιατί να κάνουμε τον κόπο να τα φτιάξουμε μόνοι μας; Γιατί τα σπιτικά είναι νοστιμότερα και φτιαγμένα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαριναδα για ζυγουρι, ζυγουρι στη σουβλα, ζυγουρι κοντοσουβλι, κοντοσουβλι ζυγουρι, αρνι στι σουβλα, κοτοπουλο σουβλας μαριναδα

Τα σχόλια σας