Τούρτα καραμέλα

1 Αυγούστου 2012
By

Τι χρειαζόμαστε:

1 και 1/2 κουτί ζαχαρούχο γάλα 2 και 1/2 νεροπότηρα νερό 3 φάκελα άνθος αραβοσίτου βανίλια (για βραστή κρέμα) μόρφατ 1 κουτί σαβαγιάρ 2 πακέτα 3/4 νεροπότηρα ζάχαρη λίγο γάλα εβαπορέ
 

 

Πως το κάνουμε:

    Βάζω μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και ξανθαίνω τη ζάχαρη, με προσοχή να μην λιώσει (την αφήνω δηλαδή, ίσα μέχρι να πάρει ένα ανοιχτό καστανό χρώμα, αλλά όχι να μαυρίσει ή να λιώσει) Σε άλλη κατσαρόλα, αραιώνω το ζαχαρούχο γάλα σε 2 και 1/2 ποτήρια νερό και το βάζω στη φωτιά να χλιάνει Μόλις γίνει χλιαρό, διαλύω τα 3 φάκελα άνθος αραβοσίτου γιώτης Ρίχνω το μείγμα της ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

τουρτα καραμελα με ζαχαρουχο, ετοιμες τουρτες γιωτης, topping ζαχαροπλαστικης γιωτης, καραμελα απο ζαχαρουχο, tourtes me geuseis suntages, ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΒΛΑΧΑΣ, τουρτα με γαλα βλαχασ, τουρτες γιωτης ετοιμες

Comments are closed.