Τουρτα με χαλβα και σοκολατα του Παρλιαρου!

5 Μαρτίου 2012
By
Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγή για 8-10 άτομα

Υλικά:

1 κιλό χαλβάς του μπακάλη με γεύση βανίλια
150γρ. φιστίκια Αιγίνης (ψίχα), καβουρδισμένα σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λιπαρή ουσία, χοντροκομμένα
200γρ. κουβερτούρα γύρω στο 52% κακάο, ψιλοκομμένη (το ποσοστό αναζητήστε το στη λίστα με τα συστατικά που συνήθως αναγράφεται με μικρά γράμματα στο πίσω μέρος της σοκολάτας. Πάντως εννοούμε την κλασική κουβερτούρα, συνήθως στο άσπρο/μπλε χαρτί)
100γρ. σουσαμέλαιο
1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο, φρεσκοτριμμένο
1 κουταλιά της σούπας μέλι, θυμαρίσιο
σουσάμι για την επιφάνεια

Εκτέλεση:

Κόβουμε σε κύβους μεσαίου μεγέθους το χαλβά και τον βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τα φιστίκια.
Λιώνουμε την κουβερτούρα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

τουρτα με χαλβα παρλιαρος, αργυρω χαλβας με κουβερτουρα, νηστησιμη τουρτα με χαλβα, κεικ με χαλβα και ταχινι παρλιαρος, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΧΑΛΒΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, τουρτα σοκολατα με χαλβα παρλιαρος, χαλβας με πτιμπερ

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading