Τζιαπάτα

5 Φεβρουαρίου 2011
By
Υλικά
  • ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 350 ml νερό χλιαρό
  • 2-3 κουταλάκια αλάτι
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 15 γρ μαγιά φρέσκια
  • 1 φακελάκι ξερή μαγιά
  • 3 κουταλιές σούπας λάδι
Εκτέλεση Βάζουμε στο μίξερ το αλεύρι και κάνουμε μια τρύπα στη μέση όπου ρίχνουμε την ξερή μαγιά. Ρίχνουμε το αλάτι και την ζάχαρη ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Γεύση Ελευθερίας


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψωμι τζιαπατα

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας