Τελειο κοντοσουβλι λουσμενο με μπυρα!

19 Απριλίου 2012
By




Συνταγή για 8-10 άτομα
Υλικά:
4 κιλά χοιρινό κρέας, σπάλα (ζητήστε να σας το κόψουν ειδικά για κοντοσούβλι)
2 κουταλιές της σούπας ρίγανη
1 κουτάλι της σούπας αλάτι
1 μπουκάλι μπύρα
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
Προετοιμασία:
Το κρέας και ειδικά στα κάρβουνα είναι γνωστό ότι δεν το αλατίζουμε πότε από την αρχή της διαδικασία. Επίσης λόγω της μπύρας, αυτή η συνταγή είναι καλύτερα να ετοιμαστεί σε ανοικτό χώρο.
Ξεκινούμε, ετοιμάζοντας τα κάρβουνα. Μέχρι να «ψηθούν» τα κάρβουνα ετοιμάζουμε το κρέας το οποίο αφού το πλύνουμε καλά με καθαρό νερό το περνάμε στις σούβλες μας. Όταν τα κάρβουνα είναι πλέον έτοιμα τα απλώνουμε σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

το τελειο κοντοσουβλι, χοιρινο κοντοσουβλι μαλακο, χοιρινες μπριζολες κοντοσουβλι στα καρβουνα, ΤΟ ΤΈΛΕΙΟ ΤΡΥΦΕΡΟ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ, μαριναδα για κοντοσουβλι χοιρινο στα καρβουνα, ποτε αλατιζουμε το κρεας για σουβλα, συνταγη για κοντοσουβλι χοιρινο μαλακο, συνταγι για μαλακο κοντοσουβλι, το κοντοσούβλι κατάγεται, ποτε αλατιζουμε τις μπριζολες, νοστιμιές με σπάλα, μαριναδα για χοιρινο στα καρβουνα kontosoyvli, μαριναδα για κοντοσουβλιστη σουβλα χοιρινο, μαριναδα για κοντοσουβλι με μουσταρδα, κοντοσουβλι χοιρινο μπυρας, κοντοσουβλι στα καρβουνα, κοντοσούβλι μαρινάδα πάπρικα, κοντοσουβλι καρβουνα λαδοκολα, sintages κοντοσουβλι στα καρβουνα

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading