Τα πιο νόστιμα φασολάκια

6 Ιουλίου 2011
By
Συστατικά: (με τη σειρά που θα τα χρησιμοποιήσουμε)
- ελαιόλαδο
- 2 μέτρια κρεμμύδια
- 5 σκελίδες σκόρδο
- 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 3 καρότα
- 3-4 μέτριες πατάτες
- φασολάκια περίπου 700 γραμμάρια
- αλάτι, πιπέρι
- 1 συσκευασία 400 gr Pummaro ψιλοκομμένο κλασικό

Εκτέλεση:
1. Βάζουμε ελαιόλαδο στον πάτο της κατσαρόλας
2. Ψιλοκόβουμε το ξερό κρεμμύδι, το σκόρδο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα



3. Καθαρίζουμε τα καρότα, τα κόβουμε σε ροδέλες και τις τοποθετούμε στην κατσαρόλα


4. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε κυδωνάτες και τις τοποθετούμε στην κατσαρόλα



5. Σωτάρουμε για 4-5 λεπτά και ρίχνουμε τα φασολάκια. Αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε με τη ντομάτα και όσο νερό χρειαστεί
6. Μαγειρεύουμε για μια ωρίτσα περίπου σε μέτρια θερμοκρασία και προσθέτουμε νερό όταν χρειάζεται



Μη σας τρομάζει η σχετικά αρκετή ποσότητα κρεμμυδιών και σκόρδου. Γίνονται πάρα πολύ ελαφρυά και πεντανόστιμα!Θα περιμένω τα σχόλια σας!!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Συνταγές


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας