Τα οφέλη των σύκων στην υγεία

28 Αυγούστου 2012
By
Μπορείτε να τα φάτε με ή χωρίς τη φλούδα τους, ενώ αν τα βγάλατε από το ψυγείο, είναι προτιμότερο να τα απολαύσετε όταν θα έχουν φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. Δίνουν γεύση σε σαλάτες και κέικ, ενώ στην αποξηραμένη τους μορφή μπορούν να «ενισχύσουν» γευστικά την κοτόσουπα, τα μπισκότα ή της πίτα σας. Κι αν κι εσείς περιμένατε το τέλος του καλοκαιριού για να ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Tags: ,

Comments are closed.