Τα καπκέικς της Emi

17 Ιανουαρίου 2012
By

Η μόδα των καπκέικ δεν θα μπορούσε να μη χτυπήσει το Κολωνάκι, τη μέκκα των τρεντς. Ένα γουστόζικο κατάστημα, που λειτουργεί μόλις τρεις εβδομάδες, έχει φέρει νεοϋορκέζικο αέρα στην περιοχή -και μάλιστα μοσχοβολιστό από φρεσκοψημένα κεκάκια. Ιδιοκτήτρια η όμορφη Emi, με ελληνοκαναδεζική καταγωγή και γιαγιά χρυσοχέρα, που την έβαλε πάνω στο ζαχαροπλαστικό πάγκο της κουζίνας της από μικρή. Εκεί έμαθε όλα όσα χρειάζονται για να μπορέσει να στήσει σήμερα το μικρό της μαγαζί. Καθημερινά φτιάχνει περίπου 6 διαφορετικές γεύσεις, όπως το διάσημο red velvet, το εξωτικό chocolate-coconut, το δίχρωμο black bottom, αλλά και το κλασικό κεκάκι βανίλιας με πολύχρωμα γλάσα ή κρέμα τυριού. Ακόμη διαθέτει σοκολατένιο brownies, μπισκότα μαστιχωτά και χορταστικά με φιστικοβούτυρο, με ξηρούς καρπούς, με λευκή σοκολάτα, όλα ψημένα νωρίς το πρωί κάθε μέρας. Μάλιστα, μετά από παραγγελία των πελατών της μπορεί να φτιάξει οποιαδήποτε γεύση σε κέικ ή μπισκότο εκείνοι επιθυμούν. Σύντομα θα ξαναεπισκεφθούμε το φινετσάτο μαγαζί ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

emis cupcakes, καπκέικς, cupcakes κολωνακι, καπ κεικ καταστηματα, καπ κεικ μαγαζι, μαγαζια καπ κεικ, τα ευκολοτερα κ νοστιμοτερα καπ κεικς

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading