Τα γιορτινά της αποτοξίνωσης

26 Δεκεμβρίου 2012
By
Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά αποτελούν για τους περισσότερους την ευκαιρία για ένα διατροφικό ξεφάντωµα. Για τους διαιτολόγους θεωρούνται από τις πιο επίφοβες για παρεκτροπές περιόδους [...] Στα εορταστικά τραπέζια Δοκιµάστε από όλα έχοντας στο µυαλό σας κάποιους βασικούς κανόνες:
  • Προτιµήστε άσπρο κρέας (κοτόπουλο, γαλοπούλα) αντί για κόκκινο (µοσχάρι, χοιρινό, αρνί), αφαιρώντας το ορατό λίπος.
  • Συνοδεύετε πάντοτε τα γεύµατα µε σαλάτες από ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Gourmet


GD Star Rating
loading...

Comments are closed.