Τάρτες µε καραµελωµένα αχλάδια

6 Δεκεμβρίου 2013
By
Τάρτες µε καραµελωµένα αχλάδια ΥΛΙΚΑ (για 6 ατοµικές τάρτες) Για τη ζύµη
  • 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 150 γρ. βούτυρο
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 1 αβγό
  • 30 γρ. πούδρα αµυγδάλου
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 βανιλίνη
Για την κρέµα
  • 125 γρ. βούτυρο
  • 125 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 2-3 αβγά
  • 20 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 125 γρ. πούδρα αµυγδάλου
  • 1 βανιλίνη
  • 15 ml λικέρ αχλάδι
Για τα αχλάδια
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 8-10 αχλάδια, καθαρισµένα και κοµµένα στα 4
  • 120 γρ. ζάχαρη
  • 50 ml λικέρ αχλάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουµε όλα τα υλικά της ζύµης στον κάδο του ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Gourmet


GD Star Rating
loading...

Tags: , ,

Τα σχόλια σας