ΣΥΝΤΑΓΕΣ… ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

8 Δεκεμβρίου 2009
By
ΥΛΙΚΑ:

4 Αυγά
125 γρ. Ζάχαρη
150 γρ. Σοκολάτα guanaja 70% κακάο ‘Valrhona’
100 γρ. Βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Χτυπάμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσουν. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, κατεβάζουμε από το μπεν μαρί και προσθέτουμε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια και σε θερμοκρασία δωματίου. Ανακατεύουμε καλά. Αδειάζουμε τη λιωμένη κουβερτούρα με το βούτυρο στο μείγμα των αυγών. Ανακατεύουμε από πάνω προς τα κάτω για να μην «πέσει» το μείγμα. Γεμίζουμε 4-5 ποτήρια.


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Le Petit Blog De Chocolat


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , ,

Τα σχόλια σας