Συνταγή Χταπόδι

ΥΛΙΚΑ

1 χταπόδι
1/2 κιλό ντομάτες
Λίγο κρασί λευκό
Αλάτι-πιπέρι
Φύλλα δάφνης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Όπως είναι το χταπόδι,το βάζουμε σε μια κατσαρόλα χωρίς νερό σε χαμηλή φωτιά.
Όταν βγάλει το ζουμί του και στη συνέχεια το τραβήξει πάλι το βγάζουμε και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Το κόβουμε σε κομμάτια και το ραντίζουμε με το κρασί.
Με τις ντομάτες περασμένες από το τρίφτη φτιάχνουμε τη σάλτσα,προσθέτουμε
αλάτι-πιπέρι,δάφνη και όταν είναι έτοιμη η σάλτσα ρίχνουμε μέσα το χταπόδι και
το αφήνουμε να πάρει μια βράση.

Συννημένη εικόνα

Note: There is a print link embedded within this post, please visit this post to print it.



Πηγή: Syntagies Gr

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής ζαχαροπλαστικής


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας