Συνταγή Πατσάς Ηπείρου

ΥΛΙΚΑ

1 πατσάς αρνίσιος και τα ποδαράκια
6 σκελίδες σκόρδο
Δεντρολίβανο
Δάφνη
Λάδι
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
2 αυγά
Αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξύνουμε τον πατσά και τα ποδαράκια και τα πλένουμε με πολλά νερά.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό τα ρίχνουμε μέσα να ζεματιστούν και τα ξεπλένουμε
με κρύο νερό.
Κόβουμε τις κοιλιές λεπτές λουρίδες και τις ξαναβάζουμε να βράσουν μαζί με τα ποδαράκια
με το σκόρδο,το δεντρολίβανο,τη δάφνη, αλάτι-πιπέρι και το λάδι.
Αφού βράσουν,βγάζουμε  από τα ποδαράκια τα κόκαλα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Χτυπάμε σε ένα πιάτο τα αυγά,ρίχνουμε σιγά-σιγά 2 κουταλιές τις σούπας ξύδι και
ζουμί από τη κατσαρόλα.
Αδειάζουμε το περιεχόμενο του πιάτου στη κατσαρόλα,ανακατεύουμε με τη κουτάλα
να πάει παντού και σερβίρουμε τη σούπα ζεστή.

Note: There is a print link embedded within this post, please visit this post to print it.





Πηγή: Syntagies Gr

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής ζαχαροπλαστικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πατσας κοκκινιστος, πατσας αρνισιος, αρνισιος πατσας, πατσάς κοιλιά, συνταγη πατσας κοκκινιστος, πατσας κοκκινιστος στο φουρνο, patsas kokinistos, κοκκινιστος πατσας, πατσας κοκκινιστος συνταγη, πατσας κοκινιστός, sintages patsas, πατσας φουρνου, συνταγες πατσα, syntages patsas sto foyrno gr, PATSAS SYNTAGES, Patsas argiro gr

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading