Συνταγή Αρνί κοκκινιστό με μυρωδικά

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό αρνί
2 κρεμμύδια
4 σκελίδες σκόρδο
4 ντομάτες
Λίγο κύμινο
Φύλλα δάφνης
1 ποτηράκι του κρασιού κόκκινο κρασί
150 γρ. λάδι
Αλάτι -πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε και στραγγίζουμε το κρέας.
Καίμε το λάδι σε κατσαρόλα και ροδοκοκκινίζουμε το κρέας,κομμένο σε μερίδες,
προσθέτοντας το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τα σκόρδα να κοκκινίσουν μαζί με το κρέας.
Τα σβήνουμε με το κρασί,ρίχνουμε τις ντομάτες ψιλοκομμένες,το κύμινο,2-3 φύλλα δάφνης,
αλάτι-πιπέρι και αφήνουμε το κρέας σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ψηθεί,προσθέτοντας
και λίγο ζεστό νερό αν δούμε ότι χρειάζεται λίγο υγρό.
Συνοδεύεται από πατάτες τηγανητές και σαλάτα εποχής.

Note: There is a print link embedded within this post, please visit this post to print it.



Πηγή: Syntagies Gr

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής ζαχαροπλαστικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αρνι κοκκινιστο αργυρω, αρνακι κοκκινιστο αργυρω, αρνακι κοκκινιστο, αρνακι κοκκινιστο στην κατσαρολα, αρνι κοκκινιστο, αρνακι κοκινιστο, αρνι κοκκινιστο στην κατσαρολα, αρνι κοκινιστο

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας