Συνταγές : Κουλουράκια Αμμωνίας

Υλικά

1/2 βιτάμ

1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη

4 αυγά

1 μπέικιν

1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα χλιαρό

1 κουταλάκι του γλυκού αμμωνία

Ξύσμα ενός πορτοκαλιού

1 κιλό περίπου αλεύρι

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μία λεκάνη, εκτός από το γάλα με την αμμωνία και το αλεύρι. Διαλύουμε την αμμωνία μέσα στο χλιαρό γάλα, την προσθέτουμε στο μείγμα, στη συνέχεια σιγά- σιγά το αλεύρι και τα ζυμώνουμε με το χέρι, κάνοντας μία μαλακή ζύμη. 

Αφήνουμε τη ζύμη για  10 λεπτά περίπου να ξεκουραστεί και πλάθουμε τα  κουλουράκια σε πλεξούδες. 

Τοποθετούμε τα κουλουράκια σε ένα ταψί, τα αλείφουμε με αυγό και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς, ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής ζαχαροπλαστικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κουλουρακια αμμωνιας αργυρω, κουλουρακια αμμωνιας παρλιαρος, κουλουρακια αμμωνιας βεφας, κουλουρακια πασχαλινα με αμμωνια παρλιαρος, κουλουρακια με αμμωνια αργυρω, κουλουρακια με αμμωνια, γιατι βαζουμε αμμωνια στα κουλουρακια, γιατι βαζουμε αμμωνια στα γλυκα, κουλουρια αμμωνιας, πασχαλινα κουλουρακια με αμμωνια βεφας, πασχαλιατικα κουλουρακια αργυρω, κουλουρακια αμμωνιας βεφα, γιατί βάζουμε αμμωνία στα κουλούρια, κουλουρακια με αμωνια, κουλουρια αμωνιας, πασχαλινα κουλουρακια αμωνιας, μπισκοτα με αμωνια, κουλουρακια με αμμωνια βεφα, kuluraqa pashkalina, κουλουρακια χωρις αυγα με αμωνια, paskalina kuluraqa, Κουλουρακια πασχαλινα αμμωνιαςαργυρω, αμμωνια τι βαζουμε, βαζουμε αμμωνια στα κουλουρακια κανελας, γιατι βάζουμε αμμωνία στα κουλουράκια;, kuluraqa

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.