Μιλφέιγ Σοκολάτας! … του Στέλιου Παρλιάρου

16 Οκτωβρίου 2012
By

Μιλφέιγ Σοκολάτας! ... του Στέλιου Παρλιάρου

Ο Στέλιος Παρλιάρος είναι αναμφισβήτητα
ένας από τους καλύτερους γνώστες της ζαχαροπλαστικής!
Το μιλφέιγ σοκολάτας του είναι εκπληκτικό!
Δοκιμάστε το!
Υλικά: Για το φύλλο σφολιάτας: 500 γραμ. αλεύρι σκληρό 15 γραμ. αλάτι 200 γραμ. νερό 200 γραμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γραμ. βούτυρο παγωμένο Για την κρέμα:
  • 700 γραμ. φρέσκο γάλα
  • 300 γραμ. κρέμα γάλακτος
  • 2 αυγά
  • 6 κρόκους αυγών
  • 160 γραμ. ζάχαρη
  • 80 γραμ. κόρν φλάουρ
  • 160 γραμ. σοκολάτα
ζάχαρη άχνη και κακάο για την διακόσμηση Εκτέλεση: Πως φτιάχνουμε τη σφολιάτα: Σ' ένα σκεύος τοποθετούμε το αλεύρι, το αλάτι, το νερό και το βούτυρο. Ζυμώνουμε καλά ή χρησιμοποιούμε το μίξερ ανακατεύοντας με το γάντζο, να σχηματιστεί μια λεία και ελαστική ζύμη. Φτιάχνουμε μια μπάλα και τη χαράζουμε μ' ένα μαχαίρι σε σχήμα σταυρού. Τη σκεπάζουμε με μια πετσέτα. Την αφήνουμε 1/2 ώρα να ξεκουραστεί στο ψυγείο. Μετά

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΥΝΤΑΓΕΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σοκολατενιο μιλφειγ, μιλφει παρλιαρου, parliaros milfei sokolata, σφολιατα μιλφειγ παρλιαρος, μιλφειγ παρλιαρος με σφολιατα, γευσεις στη φυση μιλφειγ, milfei sokolatas parliaros, μιλφειγ γευσεις στην φυση, νοστιμο μιλφειγ, μιλφειγ με σφολιατα σοκολατα, μιλφειγ μους σοκολατας, sokolatevio milfeg, μιλφειγ παρλιαρος σφολιατα, μιλφειγ σοκολατα παρλιαρος, Μιλφειγ σφολιατας παρλιαρου, sokolatenio milfeig parliaros, parliaros milfeig, milfeg parliaros

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading