Μιλφέιγ Σοκολάτας! … του Στέλιου Παρλιάρου

16 Οκτωβρίου 2012
By

Μιλφέιγ Σοκολάτας! ... του Στέλιου Παρλιάρου

Ο Στέλιος Παρλιάρος είναι αναμφισβήτητα
ένας από τους καλύτερους γνώστες της ζαχαροπλαστικής!
Το μιλφέιγ σοκολάτας του είναι εκπληκτικό!
Δοκιμάστε το!
Υλικά: Για το φύλλο σφολιάτας: 500 γραμ. αλεύρι σκληρό 15 γραμ. αλάτι 200 γραμ. νερό 200 γραμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γραμ. βούτυρο παγωμένο Για την κρέμα:
  • 700 γραμ. φρέσκο γάλα
  • 300 γραμ. κρέμα γάλακτος
  • 2 αυγά
  • 6 κρόκους αυγών
  • 160 γραμ. ζάχαρη
  • 80 γραμ. κόρν φλάουρ
  • 160 γραμ. σοκολάτα
ζάχαρη άχνη και κακάο για την διακόσμηση Εκτέλεση: Πως φτιάχνουμε τη σφολιάτα: Σ' ένα σκεύος τοποθετούμε το αλεύρι, το αλάτι, το νερό και το βούτυρο. Ζυμώνουμε καλά ή χρησιμοποιούμε το μίξερ ανακατεύοντας με το γάντζο, να σχηματιστεί μια λεία και ελαστική ζύμη. Φτιάχνουμε μια μπάλα και τη χαράζουμε μ' ένα μαχαίρι σε σχήμα σταυρού. Τη σκεπάζουμε με μια πετσέτα. Την αφήνουμε 1/2 ώρα να ξεκουραστεί στο ψυγείο. Μετά

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΥΝΤΑΓΕΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σοκολατενιο μιλφειγ, μιλφει παρλιαρου, σφολιατα μιλφειγ παρλιαρος, μιλφειγ παρλιαρος με σφολιατα, milfei sokolatas parliaros, milfei sokolata, milfei sokolatenio parliaros, γευσεις στη φυση μιλφειγ με δυο σοκολατες, νοστιμο μιλφειγ, σοκολατενιο μιλφει, Μιλφειγ σφολιατας παρλιαρου, μιλφειγ σοκολατενιο, μιλφειγ σοκολάτας ζαχαροπλαστεια, μιλφειγ μους σοκολατας, μιλφειγ γευσεις στην φυση, μιλφει σοκολατενιο, μιλφει παρλιαρου με σοκολατα, μιλφει με σοκολατα, sokolatevio milfeg, sokolatenio milfeig, milfei με σοκολατα παρλιαροσ, milfeg parliaros

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading