Μιλφέιγ Σοκολάτας! … του Στέλιου Παρλιάρου

16 Οκτωβρίου 2012
By

Μιλφέιγ Σοκολάτας! ... του Στέλιου Παρλιάρου

Ο Στέλιος Παρλιάρος είναι αναμφισβήτητα
ένας από τους καλύτερους γνώστες της ζαχαροπλαστικής!
Το μιλφέιγ σοκολάτας του είναι εκπληκτικό!
Δοκιμάστε το!
Υλικά: Για το φύλλο σφολιάτας: 500 γραμ. αλεύρι σκληρό 15 γραμ. αλάτι 200 γραμ. νερό 200 γραμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γραμ. βούτυρο παγωμένο Για την κρέμα:
  • 700 γραμ. φρέσκο γάλα
  • 300 γραμ. κρέμα γάλακτος
  • 2 αυγά
  • 6 κρόκους αυγών
  • 160 γραμ. ζάχαρη
  • 80 γραμ. κόρν φλάουρ
  • 160 γραμ. σοκολάτα
ζάχαρη άχνη και κακάο για την διακόσμηση Εκτέλεση: Πως φτιάχνουμε τη σφολιάτα: Σ' ένα σκεύος τοποθετούμε το αλεύρι, το αλάτι, το νερό και το βούτυρο. Ζυμώνουμε καλά ή χρησιμοποιούμε το μίξερ ανακατεύοντας με το γάντζο, να σχηματιστεί μια λεία και ελαστική ζύμη. Φτιάχνουμε μια μπάλα και τη χαράζουμε μ' ένα μαχαίρι σε σχήμα σταυρού. Τη σκεπάζουμε με μια πετσέτα. Την αφήνουμε 1/2 ώρα να ξεκουραστεί στο ψυγείο. Μετά

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΥΝΤΑΓΕΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σοκολατενιο μιλφειγ, μιλφει παρλιαρου, parliaros milfei sokolata, μιλφειγ παρλιαρος με σφολιατα, σφολιατα μιλφειγ παρλιαρος, milfei sokolata, milfei sokolatas parliaros, γευσεις στη φυση μιλφειγ με δυο σοκολατες, νοστιμο μιλφειγ, parliaros milfeig, σοκολατενιο μιλφει, Μιλφειγ σφολιατας παρλιαρου, μιλφειγ σοκολατενιο, μιλφειγ μους σοκολατας, μιλφειγ γευσεις στην φυση, milfei με σοκολατα παρλιαροσ, μιλφει με σοκολατα, sokolatevio milfeg, sokolatenio milfeig parliaros, milfeg parliaros

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading