Συκώτι μοσχαρίσιο με ξύδι μπαλσάμικο

15 Ιουνίου 2012
By


Αυτή είναι μια γρήγορη και εύκολη συνταγή, αλλά συγχρόνως και πολύ νόστιμη.
Αν δεν έχετε χρόνο, όπως εγώ τελευταία, είναι ιδανική λύση για να έχετε ένα υγιεινό και νόστιμο πιάτο στο τραπέζι σας.
Περιορισμένος χρόνος δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση και χρόνος χωρίς ποιότητα, χωρίς χρώματα και γευστικά αρώματα!!


Ακόμη και τώρα που μιλάμε φεύγει ο ζηλιάρης χρόνος. Άδραξε τη μέρα και στο αύριο μη πιστεύεις "Οράτιος"


Συκώτι μοσχαρίσιο με ξύδι μπαλσάμικο


Υλικά
800 γρ. συκώτι μοσχαρίσιο
4 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
χυμός ενός μικρού πορτοκαλιού
1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι με αρωματικά βότανα(δεντρολίβανο, θυμάρι, ρίγανη)


Δημιουργία
Πλένουμε το συκώτι, το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: MARI PLATEAU


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συκωτι ψητο αργυρω, συκωτι αργυρω, αργυρω συκωτι, sikoti, συνταγη για συκωτι μοσχαρισιο τηγανιτο, συκωτι μοσχαρισιο στο φουρνο αργυρω, sikoti mosharisio, argiro sikoti, συκωτι μοσχαρισιο τηγανιτο αργυρω, συκωτι λεμονατο αργυρω, συκωτι με καραμελωμενα κρεμμυδια chef στον αερα, συκωτι τροποι μαγειρεματος, τηγανιτο συκωτι αργυρω, συκωτι στο τηγανι αργυρω, ψητο συκωτι φιλετο, συκωτι Ψιτο, συκωτι τηγανιτο αργυρω συνταγη, sikoti argiro, mosxarisio sikoti cito, αργυρω μπαρμπαριγου συκωτακια, μπαρμπαριγου συκωτι μοσχαρισιο, συκωτι ψητο απο τον μαμαλακη, συκωτι ψητο με ξυδι, συκωτι ψητο με ξυσι, συκωτι ψητο συνταγη αργυρω, sidagi sikoti sto tigani, σικοτι μοσχαρισιο μπασμπαριγου, συνταγουλης συκωτι μοσχαρισιο, http://syntages nets gr/sintages-mageirikis/συκώτι-μοσχαρίσιο-με-ξύδι-μπαλσάμικο/, τροπος μαγειρεματος συκωτιου, sikoti mosxarisio psito, συκωτι τηγανιτο μπαρμπαριγου, sikoti tiganito, συκοτη τυγανιτο απο την αργυρω, μοσχαρισιο συκωτι αργυρω, μοςχαριςιο ςυκοτι με καραμελομενα κρεμιδια αργυρω, συκωτι με βαλσαμικο και μελι, αργυρω μπαρμπαριγου συνταγη συκωτι μοσχαρισιο, συκωτι με μπαλσαμικο ξυδι, συκωτι μοσχαρισιο μαμαλακης

Tags: ,

Comments are closed.