Συκώτι κρασάτο !!

14 Φεβρουαρίου 2012
By




 

Μερίδες: 4
Xρόνος: 30' λεπτά
Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη
 800 γραμ.συκώτι
αλεύρι
ελαιόλαδο τόσο όσο θέλετε εσείς.  .
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
1/2 ποτήρι κρασί ρετσίνα λευκή 
 Ξεπλένουμε και στραγγίζουμε το συκώτι.
Βάζουμε σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο [να μην πλένουμε ] αλεύρι .
Τοποθετούμε τα κομμάτια από το συκώτι πάνω στο αλεύρι και τα αλατοπιπερώνουμε και από τις 2 πλευρές .
Τα τυλίγουμε με το αλεύρι και τα τινάζουμε να φύγει το περιττό .
Εχουμε βάλει στην φωτιά το τηγάνι με το ελαιόλαδο να ζεσταθεί ,προσοχή ,όχι να κάψει ,και τοποθετούμε τα κομμάτια μέσα ..
Το σκεπάζουμε ,ανοίγοντας πού και πού για να το γυρνάμε από την άλλη πλευρά.
Το μαγειρεύουμε κατά το παραπάνω τρόπο περίπου για 1 τέταρτο .
Ανεβάζουμε την φωτιά για 3-4 λεπτά  και ρίχνουμε μέσα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συκωτι μοσχαρισιο αργυρω, συκώτι συνταγή αργυρω, συκωτι μοσχαρισιο κρασατο, συκωτάκια κοτόπουλου κοκκινιστα, συκωτι κρασατο, συκωτάκια κοτόπουλου, αργυρω μπαρμπαριγου συκωτι, συκωτακια κοτοπουλου κρασατα, συκωτι κρασατο αργυρω, μαγειρικη συκωτι, συκωτακια λαγου, συκωτι κοτοπουλο, mageiriki me sikoti vodino, μοσχαρισιο συκωτι ακης, αρνισιο σικωτη, sintagi gia sikoti, sikoti kotopoulou, sidages sikoti, συνταγες απο σικωτη

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.