Στριφτάρια με ζάχαρη και κανέλα

19 Φεβρουαρίου 2012
By
Το πιο εύκολο και νόστιμο κολατσιό για μεγάλους και παιδιά! Από τα εδέσματα που τρώγονται μόλις βγουν από το φούρνο!

Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας, το πασαλείβουμε με ένα χτυπημένο αβγό και πασπαλίζουμε με μπόλικη κρυσταλλική μαύρη (ή άσπρη) ζάχαρη και κανέλα. Μην τσιγκουνευτείτε τη ζάχαρη και την κανέλα, θα πρέπει να είναι αρκετή ώστε να σχηματίζουν ένα στρώμα πάνω στο φύλλο.

Κόβουμε το φύλλο σε λωρίδες πάχους 2 εκατοστών ή όσο 2 δάχτυλα και ξεκινάμε και το τυλίγουμε λοξά από τη μια άκρη μέχρι την άλλη. Έπειτα κόβουμε το τυλιγμένο φύλλο ώστε να έχουμε ρολάκια μήκους 10 εκατοστών περίπου.

Τα τοποθετούμε πάνω σε ένα φύλλο σιλικόνης, τα αλείφουμε με αβγό και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα. Ψήνουμε τα ρολάκια σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Οι καλύτερες συνταγές μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πιτα με ζαχαρη και κανελα, στριφτάρια γλυκά, στριφταρια με ζαχαρη και κανελα, σφολιατα με κανέλα και ζαχαρη, σφολιατα με ζαχαρη κ κανελα, σφολιατα με αχνη, αργυρω στριφταρια πιτα, σαλιγγαρια πετρετζικη, κρουασινια με ζαχαρη και κανελλα, γλυκο με σφολιατα και κανέλα, γλυκο με σταφιδες κι φυλλο κρουστας, φυλλο με ζαχαρη και κανελα

Tags: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.